Muži B

Muži B: Cenný skalp favorita

Muži B: Cenný skalp favorita
V nedělním odpoledni jsme nastoupili v domácím prostředí proti Tempu.
4:1
(4:1)
17.kolo v Ne 15.4.2018 17:00
Háje UMT
FC Háje
Tempo B
Branky FC Háje: 9.Richter, 18.Soucha, 39.Nguyen, 44.Alex. Diváci: 20,
Sestava FC Háje: Lačík-Řezníček,Lojda,Hrubý(73.Turek),Čížek-Rašplička,Soucha,Látal(70.Černý),Nguyen-Richter(78.Cigna),Alex

Komentář

Papírově jsme byli v neděli pokládáni za jasného outsidera. Rezerva Tempa je v tabulce na druhém místě, my máme naopak záchranářské starosti. Do zápasu jsme nastoupili v dobře poskládané sestavě, která se chtěla poprat o dobrý výsledek a napravit tak dvě předešlé porážky. 

Od úvodu se obě mužstva po zisku míče rychle tlačila do zakončení. Tempo mělo dvě zajímavé příležitosti, jejich střely však mířily nad bránu. A tak jsme udeřili my, po rychlém brejku jsme v 9. minutě vstřelili zásluhou Richtera. Soupeř však dokázal rychle odpovědět a po centru do vápna hlavou srovnal na 1:1. Obě mužstva měla v prvním poločase velmi rychlé přechody do útoku, my jsme však tyto útoky dokázali efektivněji zakončit. 

V 18. minutě jsme po dalším brejku dokázali jít opět do vedení, trefil se velmi aktivní Soucha. Tempo si následně vypracovalo zajímavé příležitosti, které však brankou neskončily. Zlom v zápase nastal ve 39. minutě, kdy se nádherným volejem trefil Nguyen a zvýšil na 3:1. Dalšího "šatňáka přidal ještě Alex a do kabin jsme šli za stavu 4:1. Dnes jsme soupeře zaskočili, hráli jsme rychlý a dynamický fotbal, který nesl ovoce.

Opaření hosté se ve druhém poločase ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale my jsme žádné drama nepřipustili a utkání jsme dovedli do vítězného konce. Dnes jsme hráli opravdu jako jeden tým. Všichni bojovali a makali na 100%. 


neděle 15.4.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 2302

Další články