Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Vítězství na penalty

Ročník 2003: Vítězství na penalty
Během Velikonočních svátků jsme vyrazili na koledu do Sokolova.
6:7pen
(3:3)
13.kolo v So 31.3.2018 10:15
FK Baník UMT
Baník Sokolov
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

V první pětiminutovce jsme nechytili tempo a vypadalo to na pěknou nadílku, kdy nás soupeř doslova rozebral a po rychlé kombinaci udeřil 1-0. Naštěstí jsme se dokázali rychle probudit a za dvě minuty to bylo 1-1 po výborné souhře našich útočníků, kdy jeden pohotově sklepává z první na dobře rozeběhnutého druhého, který v rychlosti navede před branku a přesně zakončuje. Za pouhé tři minuty si náš forvard pohrál s celou obranou soupeře a stav byl 1-2. Od té doby obě mužstva přidala na rychlosti a k vidění byly velké šance na obou stranách. Hrálo se nahoru dolu ve vysokém tempu. 

Po poločase jsme to byli my, kdo tahal za delší část provazu. Po pěkném průniku do vápna byl faulován náš útočník, ale bohužel penaltu jsme neproměnili. Gólu jsme se nakonec dočkali po pěkném úniku útočníka a následném přesném zakončení na zadní tyč 1-3. V tento okamžik jsme měli dalších spoustu šancí na rozhodnutí zápasu, ale řešení gólovek bylo už hodně křečovité a pomalé. A jak ve fotbale bývá, že nedáš-dostaneš, tak to se přesně stalo i nám. Na chvíli jsme nechali soupeře hrát a hned to bylo 2-3. V úplném konci zápasu jsme na chvilku ztratili koncentraci a soupeř nás potrestal potřetí 3-3. Na řadu přišly pokutové kopy, ve kterých předvedli oba brankáři dobré zákroky a ten náš o jeden víc než soupeřův, tím jsme si vykoledovali dva krásné body.

Hodnocení: Trochu jsme zaspali začátek, ale pak jsme předváděli výborný fotbal s velmi kvalitním soupeřem a opravdu se hrál moc hezký fotbal, kterému nic nechybělo. Škoda že jsme nedokázali soupeře dorazit čtvrtou brankou, na kterou jsme měli spousty šancí. V kabině jsme upozorňovali na některé nedostatky v naší hře a ty se bohužel podepsali na závěru utkání, kdy jsme ztratili vyhraný zápas. Naštěstí si kluci zachovali pevné nervy a v penaltové loterii si vzali výhru zpět. Penalty: 6-7

Přesně takové zápasy s takto kvalitním soupeřem bychom chtěli hrát celou sezónu, protože k vidění toho bylo opravdu spousta a myslím, že to bylo i dobré pokoukání pro spoustu fandů, kteří na zápas dorazili.

Sestava: Ali Abdullah, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Honza Schöbl, Dan Lacko, Petr Müller, Ráďa Kostka, Vojta Uhlíř, Míša Pokorný, Richard Krysta, Kryštof Kepka, Petr Mašek, David Truong, Lukáš Malec, Martin Fales , Dan Pechanec, Dan Vrzal


sobota 31.3.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 3061

Další články