Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Bod doma je málo

Ročník 2003: Bod doma je málo
Opět pokažený závěr utkání nás připravil doma o dva body.
2:2
(0:0)
13.kolo v So 14.4.2018 08:30
Háje UMT
FC Háje
D. Počernice
Branky FC Háje: 46. Velyhan, 58. Vrzal. Diváci: 30,

Komentář

Doma jsme přivítali borce z D.Počernic a chtěli jsme si napravit reputaci z prvního kola. Něco jiného je chtít a něco jiného to udělat. V první půli nebylo vůbec na co koukat a hra se odehrávala spíš ve středu pole v dostatečné vzdálenosti od obou branek. Za celou první půli jsme nedokázali dát jednu přesnou přihrávku za obranu, nebo něco vykombinovat v křídelním prostoru, proto také první poločas skončil bez branek. 

O přestávce jsme udělali nějaké změny a hned od začátku jsme soupeře přehrávali a byli jsme dostatečně rychlí a dařilo se i kombinačně, během patnácti minut se nám podařilo vstřelit dvě branky a zdálo se, že zápas dotáhneme do vítězného konce konce. To se bohužel nestalo a v samém závěru zápasu jsme inkasovali poprvé a to když jsme nedokázali ani napotřetí odvrátit balon od našeho vápna, ten pak hostující hráč přesně uklidil do naší branky. A aby toho nebylo málo tak v poslední minutě náš brankář fauloval ve vápně a následnou penaltu hráč Počernic proměnil 2-2.

Hodnocení: Co k tomu říct? Fotbal se hraje až do konce a na nějaké poklesy výkonnosti a pozornosti dokáží soupeři rychle reagovat a to se také stalo. V první půli to byl nepřesvědčivý výkon, ve druhé půli to bylo úplně něco jiného, bohužel jsme opět nezvládli závěr a po našich chybách se soupeř dostal do hry a dokázal vyrovnat.

Sestava: Pavel Chromec, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, David Dalibába, Sendi Murk, Vojta Uhlíř, Lukáš Panchartek , Martin Fales, Míša Pokorný , Richard Krysta , Péťa Charvát , Alex Velyhan, Dan Vrzal, Dan Pechanec


sobota 14.4.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2216

Další články