Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: První místo je naše

Ročník 2003: První místo je naše
Pro vítězství v soutěži jsme si dojeli do Cholupic.
2:5
(0:3)
19.kolo v Ne 27.5.2018 17:00
Cholupice T.
Cholupice
FC Háje
Diváci: 35,

Komentář

Konec sezóny se blíží a jak již to bývá, tak přibývají školy v přírodě, dovolené a jiné akce, když k tomu připočteme zranění, tak jsme rádi, že vůbec můžeme hrát a aby tomu tak bylo i v tomto utkání tak nám přišli pomoc kluci z ročníku 2004 a vedli si znamenitě. Zápas začal trochu ostřeji a na hřišti bylo vidět spousta dohrávaných soubojů. Fotbal se hrál na obě strany poměrně svižný. Postupem času se začala projevovat naše větší fotbalovost a rychlost. V osmé minutě po zaváhání domácího brankáře jsme šli do vedení 0-1. To soupeře nakoplo k větší aktivitě a také měl pár slibných šancí, které pokryl náš brankář. 

Za deset minut jsme se prosadili podruhé pěknou hlavou k tyči. V tuto chvíli bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a hned za dvě minuty, přišla parádní trefa našeho hráče z 25 metrů přímo pod víko 0-3. Tento stav vydržel do poločasu. Zdálo by se, že o osudu utkání bylo rozhodnuto, když jsme ve 42 minutě proměnili pokutová kop na 0-4, ale opak byl pravdou, protože jsme si vlastními chybami zkomplikovali již vyhraný zápas a domácí se přiblížili na rozdíl dvou branek. V tento moment byli domácí lepší a bylo vidět, že by rádi zápas otočili. V pravou chvíli se prosadil náš útočník a zápas definitivně rozhodl 2-5.

Hodnocení: Kluci že čtyřek si vedli na výbornou a pomohli si vykopat přebor díky. Fotbal to byl trochu vyhecovanější, než bývá zvykem, důkazem jsou tomu tři ŽK ale jinak bylo na co koukat. Všem bychom rádi poděkovali za předvedený výkon a dotáhnutí našeho cíle do konce. Za podávané výkony po celou sezónu si kluci postup zaslouží.

Sestava: Alim M. Lukáš N. Sendi M. Míša P. Alex V. Dan V. Pavel Ch. Lukáš P., Honza Š. Lukáš M. Franta K. Dmitriy K. Kuba P. Alex K. 


neděle 27.5.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2263

Další články