Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Po letech výhra nad Libuší

Ročník 2004: Po letech výhra nad Libuší
Po sedmi letech konečně body i s Libuší, co víc si přát o prosluněné sobotě.
2:3
(1:2)
11.kolo v So 14.4.2018 16:00
Libuš T.
SK Libuš
FC Háje
Branky FC Háje: 11. Peterka, 33. Krayushkin, 43. Jakouš . Diváci: 35,

Komentář

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a po sérii nedůrazného zakončení se pomocí drnu trefil Kubík, poté po hezké akci, kterou se snažíme do kluků dostat dal Nosíno výbornou předfinální přihrávku, kterou proměnil ve finálku Matyas a Alex neměl sebevětší problém proměnit. Poté následovali další šance na obou stranách. Kluci z Libuše nechali rozběhat svého hrotového útočníka, máme ho rádi, ale ne jako soupeře, jeho rychlé nohy a výběr místa nám dělal v obraně problémy, ale také díky špatnému dostoupení. Po přežití jasných gólů, kdy už Kubu přehodil útočící hráč nás zachránil soupeř, když dorazil z ofsajdu jasný gól, díky mockrát díky, miluji hlad po gólech, i nám se už párkrát stala tato situace, dnes jsme rád, že to bylo obráceně. 

Soupeř skóroval po brejku, kdy byl Kuba bez šance, bohužel to přišlo v poslední minutě poločasu. Do druhé půle jsme nevkročili špatně a po sérii akcí, které se přelévaly ze strany na stranu, jsme dali branku, trochu nečekaně, Maty zasekl a poslal ostrý centr, naštěstí ho trefil před Alexem soupeř krásně do branky, ještě, že tak, ne že bychom nevěřili Alimu, ale hlavičky nejsou jeho nejsilnější stránkou. 

Chlapci z Libuše to nezabalili, jak bývá jejich zvykem a dál útočili a my se naopak snažili hrozit z brejků. Při jednom útoku domácích došlo dle nás k faulu od Kuby, taky ho náš rozhodčí signalizoval, ale od pískání je hlavní, ten je pán na hřišti, i tak byl Kubajs fér a poslal míč přímo na kopačky soupeře, kterému byla prázdná branka malá, další přežití, ufff. O chvíli později přišla situace, kdy soupeř poslal prudkou přihrávku, ta skočila Kubovi přes nohu, ten promáchl a hle byl z toho gól, to nechceš, domácí to ještě více nakoplo a hnalo k vyrovnání, nasadili opět Forresta Gumpa, ten byl naštěstí, tak rychlý, že naši obránci neměli čas se ani otočit, díky tomu stál téměř v 99% v ofsajdu. 

Zápas byl otevřený do konce, což drželo všechny v napětí a plné koncentraci až do poslední minuty všechny, a to mají rádi diváci, méně už trenéři včetně hráčů, ale drama jsme si udělali sami, za stavu 3:1 pro nás jsme měli tři jasné gólovky, nedáš dostaneš a pak se jen strachuješ. Díky za dnešek, řada hráčů ukázala, že při plné koncentraci a výkonu mohou být příslibem do budoucna.

Sestava: Kubajs = David – Vili – Dimo – Kačer = Týnka - Mára - Franta = Kubík = Lego – Alex ===) Matyas – Hajnej – Nosíno - Klárka


sobota 14.4.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 1985

Další články