Mladší žáci B (2012)

Ročník 2006: Opět jsme otáčeli výsledek

Ročník 2006: Opět jsme otáčeli výsledek
O víkendu jsme nastoupili ke 3. zápasu v pražské skupině a opět jsme museli otáčet nepříznivý stav.
10:3
(4:3)
12.kolo v So 21.4.2018 10:45
Háje UMT
FC Háje
Junior
Diváci: 16,

Komentář

Na Háje k nám dorazil Junior. K obvyklé sestavě jsme tentokrát postavili 4 tahouny, kteří měli tým táhnout a pomoci ostatním dostat ze sebe to nejlepší. Začátek utkání tomu neodpovídal, nebyli jsme aktivní, důrazní a soupeř toho využil a vstřelil dvě branky. Až poté jsme začali více běhat, obsazovat a podstupovat souboje. Výsledkem bylo otočení nepříznivého stavu a do poločasu jsme tak vedli 4:3. 

Po první vstřelené brance nám narostlo sebevědomí a začali jsme hrát náš útočný fotbal. Ve druhém poločase jsme hráli převážně na polovině soupeře a vytvářeli jsme si další šance. Motorem týmu byl dnes Hynek Zlatuška, který svou rychlostí a bojovností několikrát zatopil hostující obraně. Střelecké boty dnes obul Vojta Papež, kterému se ve vápně také dařilo. 

Druhý poločas splnil náš dnešní cíl. Projevili se tahouni a na ně svým výkonem navázali ostatní. Po vstřelených brankách se nám zlepšil pohyb, mluvili jsme na sebe, byli jsme přesní v nahrávkách. Zápasy někdy rozhodne začátek, je potřeba, abychom zapnuli od 1. minuty. Dnes to bylo primárně o naší aktivitě, která se nakonec zvedla a to rozhodlo o našem vítězství. Můžeme být talentovaní, ale pokud k tomu nepřidáme něco navíc, nemusí to vždy stačit. 

Kluci předvedli hezký obrat, pojďme radost z výhry uchovat v naší mysli a pracujme na sobě dál. 

Zápasu se zúčastnili: Bartoš David, Brychta, Dovhanyč, Kubánek, Lacko, Oráč, Papež, Pechanec, Stříbrský, Šilhánek, Zlatuška


sobota 21.4.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 1665

Další články