Starší přípravka B (2014)

Ročník 2008: Parádní výkon na Braníku

Ročník 2008: Parádní výkon na Braníku
V neděli před obědem jsme nastoupili proti ABC Braník. Všichni plni očekávání, zda nastane změna oproti minulému zápasu, který nebyl úplně povedený.
14:36
(7:18)
11.kolo v Ne 15.4.2018 11:15
Braník T.
Braník
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Trenér Michal

K utkání jsme dorazili po zkušenosti z předchozího utkání se dvěma brankáři, ale bez Nikči, která měla jiné sportovní povinnosti. Hrálo se na přírodní trávě, což je náš "domácí" povrch, počasí bylo příjemné, a tak jsem byli zvědaví, jestli se nám podaří navázat na poslední čtvrtinu z předchozího zápasu nebo pro nás branické hřiště nadále zůstane zakleté (několik přátelských soubojů se nám nepovedlo).

Trenér Matěj tentokrát rozcvičil oba naše týmy opravdu důkladně nejen fyzicky, ale zapracoval i na jejich mentální připravenosti a hráči tak šli do zápasu dobře nažhavení. Kluci si dali za cíl společně jako tým nastřílet nejméně 30 gólů. 

Samotný zápas se pro nás nezačal vyvíjet úplně dobře, když jsme obdrželi první gól z rohového kopu a dělalo nám velké problémy specifické rozestavení soupeře. Zvoláci ale tentokrát nevěšeli hlavu, rychle se vrátili do zápasu a pak soupeře jednoznačně přehráli. Pochválit je třeba naši obranou činnost v čele s oběma brankáři a zakládání jednotlivých útoků. V samotné koncovce jsme některé situace řešili moc zbrkle a zbytečně individuálně – stylem každý si chce dát gól, ale jinak byl náš výkon velmi dobrý a týmový. Celkově všichni kluci dohromady splnili i svůj cíl a v součtu nastříleli úctyhodných 36 gólů.

Trenér Matěj

Minulý zápas byl opravdu nepovedený (FA Praha), proto jsem rád, že to, co předvedli kluci na Braníku, nadchlo všechny - hráče, trenéry i rodiče. Mnohem lépe se hraje a hodnotí utkání, kde se "vše" daří, protože bylo k vidění mnoho pozitivních věcí.

Začnu u počtu vstřelených branek, celkově 36 gólů a na hájeckém hřišti 20! V celém utkání jsme byli lepším týmem a to zejména, když jsme obsazovali soupeře a dokázali jsme i předskakovat a odebírat míče. Útočné akce byly také povedené, jednak byly rychlé a za druhé jsme hledali přihrávku či narážečku, která vedla k výhodnějšímu postavení spoluhráčů vzhledem k brance Braníku. V obranné fázi se dařilo brankářům a velice mě potěšil fakt, že i když nás soupeř obešel nebo nám utekl, tak byla snaha ho doběhnout a opět podstoupit souboj a míč vybojovat. 

Chtěli bychom poděkovat všem rodičům a fanouškům za skvělé fandění a podporu, protože i to je důležité a celkovou výhru to ještě vylepšuje!

Hráči: Andronikov, Bártek, Brož V., Dvořák, Feigl, Filip, Jakabovič, Krejčí, Martan, Nikodým, Lešetický, Procházka, Pulchart, Svoboda, Šalát, Tomek, Volek, Žižka


neděle 15.4.2018 | Michal Andronikov, Matěj Soucha | Přečteno: 2187

Další články