Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2010: Napínavé utkání s Motorletem

Ročník 2010: Napínavé utkání s Motorletem
K prvnímu utkání na naší domácí trávě jsme přivítali Motorlet. Vzhledem k napjatému průběhu předchozího vzájemného utkání, jsme byli zvědaví, jaký pokrok se u obou táborů od té doby udál.
39:40
(20:20)
12.kolo v Ne 22.4.2018 11:45
Háje T.
FC Háje
Motorlet
Diváci: 35,

Komentář

Trenér Míra

Na našem hřišti utkání probíhalo od první minuty ve vysokém tempu a je nemilé, že svaz na taková utkání nedeleguje rozhodčí, kteří by zajistili klidnější průběh. Do dnešního utkání jsem snad ani nevěděl co v našich hráčích je. Před utkáním jsme si povídali o tom, co je v týmu důležité a kluci si to očividně vzali hodně k srdci. Když jsme šli do útoku, útočili jsme všichni, když jsme přišli o míč, chtěli jsme ho všichni získat, ne jako jednotlivci, ale jako tým. Bylo nás plné hřiště a naše kluky nejde jinak než chválit, za přístup, kdy na hřišti nechávali všechno a rvali se jako lvi i za jejich fotbalové umění. Ovšem, nedá mi, jmenovitě pochválit Matyho Petráka. Lev lvů, který zachránil minimálně čtyři góly, kdy vykopával míč z brankové lajny a nespočet branek, které vstřelil ať po individuálních akcích nebo po kombinaci.

Víc než kdy jindy chci poděkovat rodičům za jejich přístup a fandění, kéž by si od Vás ostatní něco vzali. A hlavně našim Lvům.

Sestava: Fišer Kája, Karfík Mišák, Malata Kikin, Pechar Jáša, Petrák Maty, Valeš Ondra

Trenér Kuba

Na druhém hřišti jsme mohli vidět velmi krásný, bojovný a hlavně týmový zápas. Kluci se celý zápas velmi snažili a celou dobu hráli jako tým. Nevypustili jediný souboj na hřišti a bylo vidět jejich nadšení a zápal do zápasu. Mohli jsme vidět plno krásných kliček, soubojů, přihrávek a hlavně plno krásných gólu. Já jako trenér jsem byl z kluků velmi nadšený, hlavně z jejich týmové hry a zápalu do hry. Proto bych chtěl klukům velmi poděkovat za jejich předvedený výkon, který ukázali v tomto zápase. Také chci poděkovat rodičům za skvělé fandění po celou dobu zápasu.

Sestava: Vondrouš Kuba, Prachař Lukáš, Martínek Tomáš, Špinka František, Zdeněk Marek, Oráč Martin, Ehrenberger


neděle 22.4.2018 | Kloboučník, Navara | Přečteno: 2201

Další články