Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2010: Střelecká chuť

Ročník 2010: Střelecká chuť
Ve středu 2.5. nás čekala předehrávka zápasu s Aritmou.
24:21
(12:10)
14.kolo v St 2.5.2018 17:15
Schulhoffova UMT
FC Háje
Aritma
Diváci: 30,

Komentář

Hřiště trenéra Davida

Díky několika omluvám bylo u mě na hřišti k dispozici opět pouze 6 hráčů, tudíž jeden na střídání. Obzvláště v tomto, na začátek května velmi teplém počasí to tedy není nic jednoduchého. Přesto to naši hráči opět zvládli a ukázali charakter, jaký se v našem týmu skrývá.

Do utkání vstoupili aktivněji spíše hráči z Aritmy, nicméně opět jako v posledním zápasu proti Braníku jsme ukázali výrazně zlepšenou defenzivní hru, kluci vzadu pracovali velmi svědomitě a hosty nenechali odskočit více než o jeden gól. Naopak ve druhé čtvrtině se ukázala naše střelecká produktivita a soupeři jsme odskočili o několik branek.

Ve třetí čtvrtině jsme lehounce polevili, nechali soupeře dorovnat náš nadějný náskok. Kluci se najednou snažili místo hry po zemi balony nakopávat dopředu, jejich zpracování nám však dělalo problém, hráči Aritmy balony na půli hřišti zachytávali a hrnuli se do jednoho útoku za druhým, což se projevilo i na skóre.

Co se však nepodařilo ve třetí čtvrtině, to jsme si vynahradili v té poslední. Ve hře jsme opět dominovali, díky vysokému nasazení kluci dokázali sbírat balony na útočné polovině a při finální fázi se také nemýlili. Viděli jsme opět velké množství pohledných gólů, nejraději bych zmínil krásnou individuální akci Tomíka Kantůrka, kterou Tomík zakončil krásnou střelou k zadní tyči.

Přestože se nám fotbalově nedařilo tolik jako v sobotu na Braníku, z kluků byla cítit chuť dotáhnout zápas do vítězného konce. K mé spokojenosti se gólově prosadili opět všichni hráči z týmu na mém hřišti. Těžko někoho vyzdvihovat, opět se jednalo o týmový výkon, přesto nemůžu opomenout příkladné nasazení Jáši Pechara a Matyho Petráka, kteří makali naplno jak směrem dopředu, tak i do defenzívy.

Hřiště trenéra Jakuba

Na druhém hřišti jsme mohli vidět spíše bojovný fotbal. Snažili jsme se hrát kombinačně, několikrát jsme viděli krásné otočení hry na druhou stranu hřiště nebo několik úniků po straně hřiště. I když se hra zdála občas únavná a bez bojovnosti, tak i přesto kluci předvedli velmi dobrý výkon. 

Kromě jedné čtvrtiny bylo na klucích vidět, že chtěli hrát a bojovat o každý balon. Chtěl bych také poděkovat rodičům, že oproti rodičům z Aritmy hlavně fandí a nechávají hru hlavně na dětech.


středa 2.5.2018 | Linhart, Kloboučník | Přečteno: 2070

Další články