Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Vítězství v Kolovratech

Ročník 2006: Vítězství v Kolovratech
​V neděli jsme zavítali do Kolovrat a v posledním zápase zimní přípravy jsme chtěli navázat na předchozí utkání, které jsme vyhráli hlavně týmovým výkonem.
5:7
v Ne 25.3.2018 12:00
Kolovraty UMT
Sokol Kolovraty
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Na širším hřišti, než jsme zvyklí, jsme odehráli asi naše nejlepší přípravné utkání. Potěšilo mě, v jakém nasazení jsme celý zápas odehráli, hodně nahoru šla naše fyzička. Navíc to dnes bylo hodně tvrdé utkání a jsme rád, že si tento zápas kluci řídili více méně sami a k jednotlivým přestupkům se přiznali, nebo když se nejednalo o faul naopak nechali hru plynout. 

Ukázalo se, že jakmile útočíme i bráníme jako jeden tým a bojujeme o každý míč, vítězství přijdou. Často nás v předchozích zápasech trápila smůla v koncovce, dnes nám naopak štěstí při některých našich akcích přálo.

Z pohledu trenéra jsme moc rád, že kluci spolu takto spolupracují a z úspěchu mají patřičnou radost. Fotbal je týmovým sportem a je potřeba se vzájemně povzbudit a makat pro tým a úspěch se dříve, či později dostaví. Všichni už se velmi těšíme na první jarní zápas v pražské soutěži.   

Zápasu se zúčastnili: Bartoš Filip, Borkovec, Holý, Dovhanyč, Němec, Papež, Mareš, Schrojf Vilém, Limberg, Zlatník.


neděle 25.3.2018 | Vladislav Volf | Přečteno: 1545

Další články