Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Poslední příprava před divizí

Ročník 2004: Poslední příprava před divizí
V modelovém utkání na úzkém hřišti jsme dali hráčům jasné pokyny, bohužel ti si neplnili, co bylo od nich v tomto zápase žádáno.
1:5
(0:2)
v Pá 23.3.2018 16:00
Řepy UMT.
Řepy
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Máme problém s disciplínou a taktickým myšlením jednotlivců, kteří neustále neplní své role. Soupeř měl problém s marodkou, tak jsme jim od začátku půjčili Johnho a Rubyho, zde bych vypíchl Honzi výkon, v první půli na něm končili skoro všechny akce našich hráčů, byl všude a Ruby se snažil také, později k nim přibyl i Juny, který několikrát zapustil kořeny do země a chlapci do něj narazili, jako do dubu viz Voty a Luky. 

Očekával jsem z naší strany větší pohyb, okamžitý presink po ztrátě míče, zvláště, pokud je hřiště úzké, míč v pohybu, místo toho jsme často tahali akce sami, místo přihrávky na rozběhnuté hráče, když už přihrajeme, tak na obsazeného hráče nebo mimo, i přes výhru panuje v hlavě trenéra zklamání z výkonu a přístupu k utkání, některých jedinců. Každý zápas a je jedno, jestli přátelský nebo mistrovský musí být hnacím motorem, abych podal ten nejlepší výkon, odcházel hotový ze zápasu, ne v suchém triku. 

Je zde vidět, že někteří hráči bohužel ví, že budou hrát, i když nedají do hry vše, a to je špatně, bohužel není v týmu dostatečný počet hráčů, kteří by zvýšili konkurenci a umožnili růst hráčům nejen z lavičky, ale hlavně těm, co hrají v základu, aby museli makat, trénink, co trénink, zápas, co zápas na 100 %. Tudíž pro trenéra sice výsledek je výhrou, ale předvedená hra je porážkou, chce to více se zamyslet nad svými výkony pánové, viz obdržená branka, pokud vím, že má míč jiný odskok, tak ho nepodběhnu a potom se jen otočím, udělám dva kroky, aby se neřeklo, viz Voty!!! Inkasovaná branka jde na jeho vrub.

Sestava: David (Kačer) = Dimo – Voty – Luky – Kačer = Franta = Tom – Matyas = Hajnej – Vili – Turbič ===) Maty 


pátek 23.3.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2882

Další články