Starší dorost

Starší dorost: Aritmě jsme nadělili desítku

Starší dorost: Aritmě jsme nadělili desítku
Pouhé tři minuty svítily na ukazateli skóre dvě nuly. Potom se začala čísla měnit. Pouze na straně vstřelených gólů domácích. Nakonec se na něm objevila desítka. Bylo to spravedlivé ohodnocení rozdílu mezi oběma týmy.
10:0
(5:0)
4.kolo v Pá 28.9.2018 10:30
Chodov T.
FC Háje
Aritma
Diváci: 20,

Komentář

Od začátku jsme na hřišti dominovali. Přitom soupeř měl v základní sestavě pouze o tři hráče ročníku 2003 více než my. Rozdíl tudíž nebyl ani tak ve věku a fyzické vyspělosti. Byli jsme rychlejší i herně lepší. Góly nebyly výsledkem náhody, ale pěkných akcí.

Přitom jsme nemuseli hrát úplně naplno. Bylo to znát v ochotě běhat po celých devadesát minut. Někdy nám místo sprintu stačil poklus, nebo dokonce chůze. Občas jsme zkoušeli slalom mezi protihráči. Ne vždy byl úspěšný. Pro celkový výsledek to nebylo důležité.

Podstatné bylo, že jsme pokračovali ve stylu fotbalu, který chceme předvádět. Ne nakopávat míče na náhodu dopředu. Naopak od brankáře kombinovat. Hrát po stranách, nabíhat před branku a zakončovat. Po ztrátě balonu se ho pokusit rychle získat zpět.

Proti Aritmě se to dařilo. Uvidíme v dalších zápasech, zda nám to kvalitnější protivníci dovolí. Jak úspěšní budeme v následujícím utkání na hřišti Šeberova, o tom se přijďte přesvědčit.

Desítku Aritmě nadělili: Pospíšil, Melichar, Zábranský, Kolář, Hartman, Truong, Hůlka, Hadraba, Mašek, Krejčí, Tokar, Kepka, Štancl, Runanin


pátek 28.9.2018 | Petr Hartman | Přečteno: 2596

Další články