Starší žáci B (2010)

Ročník 2005: Vyvedený výjezd do Mostu

Ročník 2005: Vyvedený výjezd do Mostu
V sobotu jsme se k dalšímu diviznímu utkání vypravili do Mostu a výlet to byl pro nás vskutku úspěšný.
3:4
(2:2)
6.kolo v So 15.9.2018 12:00
Albrechtická
Most
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

K zápasu jsme nastoupili v novém rozestavení a připraveni se poprat o první body ze soupeřova hřiště. I když zahřátí a namotivovaní, bohužel opět se nám nepodařilo chytnout začátek utkání a hned ve 3. minutě jsme inkasovali laciný gól, kdy na tento ročník nezvykle fyzicky vyspělý útočník soupeře č.9 nezastavil a důrazem před našim gólmanem získal míč a skóroval. Následně jsme hru srovnali, začali jsme kombinovat a po velmi hezké akci přes pravé křídlo a průnikovou přihrávku jsme zápas srovnali. Soupeř šel po dalších 6ti minutách znova do vedení po našem nedůrazu při rohovém kopu. V krátké době jsme ale odpověděli nádhernou ranou z cca 35 metrů, kterou náš útočník přeloboval brankáře. První poločas ještě zpestřila dvě rozhodnutí hlavního rozhodčího, kdy faul na našeho útočníka v malém vápně soupeře zůstal nepotrestaný a naopak nastřelená ruka našeho po souboji v malém vápně ležícího záložníka byla důvodem penalty. Měli jsme však štěstí, protože soupeř pokutový kop neproměnil.

Ve druhém poločase jsme začali hrát aktivněji a důrazněji. A odměna přišla v podobě dvou krásných gólů. Fakt, že se na zápas nedostavili 3 rozhodčí a musel tak být jeden čárový nahrazen z domácích zdrojů, se trochu podepsal na přehlížení ofsajdů, otáčení autů a podobných drobností. Naštěstí nás podržel brankař, který všechny nájezdy zlikvidoval. V poslední minutě jsme pak trochu podcenili návrat pravého beka a nabíhající hráč dorazil míč do prázdné brány, čímž korigoval výsledek na konečných 3:4.

Velmi nás potěšilo nasazení týmu a chuť bojovat až do závěrečného hvizdu a také síla otočit zápas. Všichni kluci, včetně fandící lavičky, zaslouží naši pochvalu za skvěle odvedenou práci. Pánové, děkujeme za krásný zážitek a gratulujeme k výkonu i výhře!


sobota 15.9.2018 | Milan Pokorný | Přečteno: 2179

Další články