Starší žáci B (2010)

Ročník 2005: Vyrovnaný zápas

Ročník 2005: Vyrovnaný zápas
První podzimní utkání opravdu doma na hájecké umělce jsme odehráli v neděli proti Baníku Sokolov. Na tohoto soupeře, jakožto lídra naší divizní skupiny, jsme se velmi těšili. A na hřišti to bylo znát.
2:4
(0:1)
2.kolo v Ne 11.11.2018 10:30
Háje UMT
FC Háje
Baník Sokolov
Diváci: 30,

Komentář

Po celé utkání platilo, že čím lepší soupeř, tím lepší je náš výkon. Po úvodním cca 15ti minutovém "oťukávání" plném nepřesností a nakopnutých míčů se obě strany trochu uklidnili a začal se hrát fotbal. A pro mnohé možná překvapivě, aktivnější a hezčí fotbal jsme předváděli my. Nechyběl důraz, nechyběla obětavost, ale hlavně se objevilo to, co jsme při několika předchozích utkáních postrádali, a to chuť vyhrát. Až trochu nespravedlivě vůči probíhající hře skončil první poločas 0:1.

Do druhé půle jsme také nastoupili velmi odhodlaně, za což jsme byli odměněni vyrovnávající brankou. Následná nedůslednost v záloze umožnila soupeři vystřelit zhruba ze 30ti metrů a tato rána skončila za vysunutým brankářem. Trochu nečekaný gól naši snahu mírně nalomil, což se projevilo prohranými souboji na půlce hřiště s týmž hráčem, který nám ve dvou minutách vstřelil 2 branky. Z následné snahy o zvrat zápasu se nám podařilo z chyby hostujícího brankaře vytěžit branku, která korigovala celkový výsledek na 2:4. Z našeho pohledu byl tento zápas skvěle odmakaný a zasloužil si minimálně remízu. Dvouminutový zkrat v 60. minutě nás však o bod, případně dva po penaltách připravil. I když jsme prohráli těší nás, že se rapidně zvyšuje úroveň naší hry. A to nás motivuje do dalšího tréninku :).


neděle 11.11.2018 | Milan Pokorný | Přečteno: 2574

Další články