Mladší žáci B (2012)

Ročník 2007: Utrápená ligová výhra

Ročník 2007: Utrápená ligová výhra
V sobotu jsme odehráli další ligový zápas, tentokrát na domácím hřišti FK Admira Praha. I přes nepříznivou předpověď, se nám počasí vydařilo.
2:4
(0:1)
11.kolo v So 20.10.2018 14:30
Admira UMT
Admira
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

První třetinu jsme začali aktivně, kluci nastoupili s obvyklým tlakem na soupeře. Patrně vinou o dost menšího hřiště, či umělým povrchem, se nám nedařili přihrávky a kombinace, na které jsme si u kluků zvykli. Hřiště bylo dost přeplněné a prostoru pro tvořivou hru málo. Po první třetině a chybě při rozehrávce soupeřova brankáře se pokračovalo v zápase za stavu 1:0.

Utrápená hra pokračovala, přihrávky se nedařily, i přes to se povedlo navýšit skóre. Hra se přesouvala ze strany na stranu, chybělo nám i více štěstí při zakončování. Postupem času se začala projevovat absence Rádi a Matěje v obraně. Tadeáš opět předvedl pár skvělých zákroků v brance a držel čisté konto.

Na začátku poslední třetiny se podařilo navýšit skóre na 4:0. Rytmus hry se zpomalil a ostražitosti v obraně ubylo. Během posledních 5ti minut, však obrana polevila a i přes pohotové Tadeášovi reakce, tak po krásných akcích domácích došlo na snížení výsledného skóre 4:2.

Stále nám dělá problém proměňování šancí a jakmile inkasujeme, sundáme nohu z plynu. Příští neděli nás na domácím hřišti čeká těžký zápas se silným soupeřem. Věřím, že uvidíme další povedené akce a předvedenou hru zakončenou další výhrou v řadě na domácím hřišti.


sobota 20.10.2018 | Michal Janováč | Přečteno: 1569

Další články