Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Třetí vítězství v řadě

Ročník 2006: Třetí vítězství v řadě
V sobotu jsme nastoupili ke třetímu utkání v pražské soutěži. Prověřit nás měly doposud také neporažené Cholupice.
8:2
(2:0)
3.kolo v So 22.9.2018 08:30
Háje UMT
FC Háje
Cholupice
Diváci: 30,

Komentář

Ve velmi dobré náladě jsme absolvovali úvodní rozcvičení. Během předzápasové přípravy byli kluci při chuti a moc se těšili na začátek zápasu. Ten nám vyšel, neboť jsme již ve čtvrté minutě vstřelili první branku. I nadále jsme byli aktivní, na klucích byla cítit mírná nervozita, neboť utkání chtěli opravdu zvládnout. Šance přibývaly, skóre zůstávalo stejné. I soupeř dokázal zahrozit, v bráně nás dokázal podržet Robert Petrák. Ve 35. minutě jsme brankou potvrdili svoji územní převahu, když se trefil Bert Švéda, který předtím orazítkoval tyč a nebyl jediný.

Do druhého poločasu jsme šli s náskokem dvou branek. Věděli jsme, že nám může velmi pomoct branka třetí. Začátek druhé poločasu vyšel ale lépe hostům, kteří po pěkné akci snížili na 2:1. My jsme provedli střídání a čerstvá sedmička hned po minutě vstřelila dvě rychlé branky, které napomohly k celkovému vítězství. Po těchto brankách jsme rozjeli útočnou smrž a přidali jsme ještě další čtyři branky, tři z nich vstřelil Jurij Dovhanyč.

Tímto zápasem jsme potvrdili skvělý vstup do nové sezóny. Budeme se snažit dále zlepšovat a pracovat na sobě. Dnes nás opět výborně podporovali rodiče, kterým patří velký dík.


sobota 22.9.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 1601

Další články