Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: Můžeme dávat víc branek

Ročník 2008: Můžeme dávat víc branek
V neděli po obědě na konci prodlouženého víkendu jsme se utkali s týmem Xaverov - Horní Počernice.
23:25
(7:15)
4.kolo v Ne 30.9.2018 14:15
Háje UMT
FC Háje
Xaverov
Diváci: 50,

Komentář

Trenér Michal:

Vzhledem k absenci tří hráčů u „zvolské“ části našeho týmu včetně brankáře jsme se dohodli na promíchání sestavy a nově jsme složili dva kombinované týmy. Čekali jsme, jak si kluci a Nikča poradí s novými spoluhráči a možná i s trochu rozdílným stylem hry. Někteří to zvládali od začátku, některým to trvalo trochu déle a někteří by na souhru potřebovali takovýchto zápasů víc.

Náš tým, který jsem sledoval první polovinu utkání, sehrál s výborným soupeřem vyrovnanou první čtvrtinu, hrálo se ve vysoké tempu a na obou stranách bylo množství šancí, které u nás vychytal výborný brankář. Naše šance jsme bohužel nevyužili a to spíše vlivem špatného zakončení, kdy několikrát hráč sám před brankářem ani nevystřelil. Druhá čtvrtina byla z našeho pohledu mnohem slabší. Absolutně nefungovala spolupráce mezi obranou a útokem, a protože soupeř zpřesnil zakončení, tuto čtvrtinu jsme vysoce prohráli.

Druhý náš tým, který jsem sledoval proti stejnému družstvu soupeře, si daleko lépe poradil v jednotlivých šancích, kdy právě v zakončení byl největší rozdíl. Celkově jsme druhou půlku zápasu s přehledem vyhráli, i když ani tentokrát jsme se nevyhnuli v poslední čtvrtině několikaminutovému výpadku, který ovlivnil celkový výsledek utkání.

Trenér Matěj:

Rozdělení týmu bylo z mého pohledu dobrým tahem, ukázalo se mnoho věcí, kdo je schopen převzít vůdčí roli, kdo je schopen strhnout fotbalovým umem ostatní a naopak někteří se hledali, protože jim trvalo déle než si zvykli na "nové" spoluhráče.

Sledoval jsem party v obráceném pořadí než trenér Michal a nutno uznat, že proti "pomalejší" partě soupeře. Každopádně tempo bylo od začátku na vysoké úrovni. Individuálně i týmově jsme předvedli povedené akce, i když stále se objevují záchvaty paniky a zbrklá řešení. První polovinu jsme vyhráli těsně o gól.

Druhá skupina hráčů, které "prospala" druhou čtvrtinu, byla bez pohybu a trvalo až do poslední části hry, než se probrala a začalo se makat. Každopádně i tato parta druhou polovinu zápasu vyhrála. Samozřejmě na našem kontě mohlo být více branek a skóre mohlo být i celkově lepší, každopádně utkání bylo vyrovnané.


neděle 30.9.2018 | Michal Andronikov, Matěj Soucha | Přečteno: 1710

Další články