Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2010: Nešťastný vstup do zápasu

Ročník 2010: Nešťastný vstup do zápasu
Naši kluci si chystali spravit chuť po minulém týdnu, kdy podali odevzdaný výkon proti velmi důraznému soupeři z Meteoru.
29:39
(18:20)
6.kolo v So 13.10.2018 14:30
Háje UMT
FC Háje
FA Praha
Diváci: 50,

Komentář

Za příjemného počasí sobotního odpoledne však kluci nevstoupili do zápasu vůbec dobře a v mžiku jsme prohrávali o několik gólů. Za normálních okolností by to takový problém nebyl, v poslední době se však kluci potýkají s poklesem motivace hned, jakmile registrují mírnou převahu soupeře. Po první čtvrtině, kterou jsme bohužel neodehráli dobře, jsme si tedy museli říct několik instrukcí a především se podpořit! Jsme jeden tým a na diskuzi typu "kdo za co může" nejsme zvědavi.

V první čtvrtině nám největší problém dělalo bránění. Vytvářeli jsme si solidní příležitosti v útoku, zapomínali jsme ale na bránění, a tak jsme soupeři nabídli až příliš mnoho laciných možností ke skórování. V druhé čtvrtině se nám sebevědomí díky několika vstřeleným brankám zvedlo a na naší hře se to ihned projevilo. Obraz hry i skóre se nám hned podařilo vyrovnat, troufl bych si říct, že jsme soupeře dokonce přehrávali. Jedním z mála problémů, se kterým se potýkáme v nejednom zápase, je mnohdy nepřesné zakončení. Ačkoliv jsme vstřelili úctyhodné množství branek, příležitostí ke skórování bylo o poznání více. Z toho důvodu s námi soupeř držel alespoň výsledkově krok a nakonec nás i předčil.

Příliš mnoho lacině obdržených gólů jsme nedokázali odvrátit ani bojovně laděnou hrou, která plody v podobě mnoha šancí přinášela. Gólové ovoce však přicházelo sporadičtěji, tudíž soupeř vyšel ze vzájemného střetnutí lépe. Nic se však neděje, oproti minulým zápasům zaznamenáváme vzestupné tendence, naše hra se zlepšuje, kluky, na rozdíl od těch minulých, zápas bavil a jistě je na čem stavět. Je však třeba soustředit se i na obranu.


sobota 13.10.2018 | David Linhart | Přečteno: 1907

Další články