Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Přátelák s děvčaty

Ročník 2004: Přátelák s děvčaty
Utkání pro méně vytížené hráče splnilo úkol.
4:1
(1:1)
v Út 23.10.2018 17:00
Háje UMT
FC Háje
Sparta dívky
Diváci: 5,

Komentář

Branky: 1x Vrzy, Alex, Jura, Vili

Sestava: David = Kasa – Voty – Zelí – Vrzy = Johny = Jura – Hajnej – Matyas – Dimo = Ruby ==) Smolda – Vili – Alex – Kubajs – Sam

V první půli jsme měli sice šance, ale jen díky důrazu. Nehráli jsme dle představy trenéra, stále postrádáme přenášení hry, i když jsme dnes měli čas i prostor. Dnešní stopeři v základu rozhodně nepřesvědčili, až po prostřídání Kubajse, to mělo větší kvalitu vzadu, kraje hráli hodně ofenzivně, přesně dle pokynů, Johny se výborně zatahoval mezi stopery, ale pánové (D&D) si neplnili role svého postu a často vybíhali mimo svůj rajón, tím nechávali slečnám dosti velký prostor, přihrávky od nich nebyli přesné a snažili se to drbat, což je smrtelné na stoperu, tužíš to chce zabrat pánové, nejen na kondici, ale i v taktickém pojetí hry, ono střílet alibisticky na bránu z třiceti metrů místo posunutí do křídla, kde si můžu vybrat mezi pravou či levou stranou, dál pokračovat v náběhu do vápna je lepší, než odevzdat šmudlou míč.

Po brance dali Vrzy i Vili, kteří v daný moment hráli na krajích obrany, Jura to trefil krásně z třiceti metrů na zadní z pozice krajního záložníka a Alex proměnil z pozice středního záložníka. Obrovským oživením bylo nasazení do druhé půle v podání Sama, který ukázal to, co od kreativního záložníka čekáme, před-finální a finální přihrávky, které často bohužel nebyli zužitkovány. Příslibem bylo i herní nasazení Johnyho, který i přes svou postavu spoustu míčů vyhrál a na křídle byl velmi aktivní a spolu s Rubym by si za dnešek i branku zasloužili.

Další z hráčů po zranění je Kasa, kterého během přípravy trápil stehenní sval, poté v září přišlo poranění třísel, teď se k jeho škodě pomalu dostává do tempa, ono to potrvá, ale během zimy dožene Kasa manko a bude se rvát napravo, jen to chce nejen u něj pevnější zdraví. Jsou ve věku, kdy by se měli i individuálně rozcvičit, každého trápí něco jiného, jen oni ví, co to je. V druhé půli mělo utkání hezké pasáže ke koukání, děvčata se dlouho držela, za nás více utkání, které nebudou tolik o kontaktu se soupeřem, ale o kombinační hře po zemi. Tudíž díky a těm, co se zápas vydařil gratulace a ti, co do toho nedali vše, tak příště lepší výkon. Poděkování patří i panu rozhodčímu, který moc do hry nezasahoval 😊 Díky Franto.

Fotogalerie:

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2129342503745182


úterý 23.10.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 1911

Další články