Starší žáci (2008+2009)

Ročník 05/06: Koncentrace v závěru zápasu

Ročník 05/06: Koncentrace v závěru zápasu
V neděli 18.11 jsme odehráli přátelské utkáni s Dolními Břežany. Které jsme bohužel prohráli, ale poměrně zřetelně nám to ukázalo, v čem se musíme přes zimu a obecně i do vzdálenější budoucnosti zlepšit.
4:6
(2:4)
v Ne 18.11.2018 15:30
Schulhoffova UMT
FC Háje
Dolní Břežany
Diváci: 10,

Komentář

Ačkoliv nás početně bylo víc, na hřišti tento rozdíl nebyl vůbec vidět. Tento zápas rozhodl na první pohled rozdílná kontrola míče po přihrávce. Bohužel, nebyl to náš den, přihrávky buď byly nepřesné, nebo těžko zpracovatelné a pro soupeře tudíž bylo poměrně jednoduché nám míč po zpracování sebrat. Ale s postupem času v zápase jsme se zlepšovali a hráli jsme s větším klidem. Po celý zápas jsme si drželi soupeře v maximálně o gól od sebe.

Ale během posledních 5 minut na konci druhé poloviny, jsme absolutně rezignovali a inkasovali jsme zbytečné 3 branky. Pravděpodobně bychom remizovali, ale s čistým svědomím musím podotknout, že by to vůči průběhu zápasu nebylo fér. Soupeř měl několikanásobně více brankových příležitostí než my, avšak nedokázal je zužitkovat. Což se nám poměrně dařilo, pokud jsme se dostali ke střele, tak šla minimálně na branku. 

Hráči: Brunovský, Erdinger, Kořánek, Janovský, Písař, Rotari G., Rotari A., Sedláček, Ticháček, Žáček, Knot, Moravec, Mathouchanh


neděle 18.11.2018 | Michal Blažek | Přečteno: 1926

Další články