Starší přípravka A

Turnaj ročníku 2004 - Odolena Voda

Turnaj ročníku 2004 - Odolena Voda
Starší přípravka 2004 má za sebou náročný víkend, kdy ve dvou dnech kluci odehráli dva turnaje, v každém měli dva týmy. Z Odoleny Vody nakonec odjíždí se 4. a 6. místem.

Náš Turnaj.cz – Cup

Odolená Voda – 9.2.2014

Soupeři: FK Pardubice, 1FK.Příbram, Admira Praha, FC Háje RED, FC Háje Blue, SK Hovorčovice

Sestava:

FC Háje -  1. Kubík Peterka, 6. Dave Truong, 7. Dany Nosek, 9. Dave Votoček, 10. Tom Križan, 11. Marco Musil, 15. Turbo Calta

FC Háje – 1. Krýša Čapek, 2. Karlos Biskup, 5. Vojta Polonyi, 6. Fanda Kačerovký, 8. Barbie Suchánková, 10. Vítek Horník, 11. Villi Suchánek

Turnaj ve zkratce:

V první řadě děkujeme rodičům za úžasnou podporu svých ratolestí a za druhé bychom rádi klukům poděkovali za dnešní výkon, jak červenému, tak i modrému týmu, odevzdali jste maximum, tak by to mělo vypadat pokaždé, bohužel sport přináší i smutné okamžiky. Jak se říká sláva vítězům, čest poraženým, chcete-li se zlepšit, přistupujte tomu pokaždé jako dnes a nezapomenout zápas začíná 5 minut před hvizdem a končí minutu po konci.

Zápasy odstartovali v dobrém tempu i úrovni, hrálo se více důrazně do těla a na to naši hráči nejsou zvyklí, jak se říká hala je specifická a výsledky kolikrát neodpovídají předvedené hře. Kluci obsadili 4. a 6. místo.

FC Háje Red – v prvním utkání začínali s Hovorčovicemi. Zápas jsme měli pod kontrolou poté, co kluci dali branku, se snažili přidat další, po sérii šancí z naší strany, ale udeřil soupeř, nedáš, dostaneš, protihráč plácnul do míče a Kubíkovo nové rukavice nelepili, jak by si představoval, a bylo srovnáno. Po hezké akci jsme vrátili vedení na naší stranu v poslední minutě, ale soupeř využil naší nepozornosti a srovnal do půl minuty, poté jsme ještě měli šanci, bohužel bez efektu. V druhém utkání nás čekala stará známost Admira, to byl boj o každý metr na hřišti, dnes můžeme říct, že jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem, branku jsme obdrželi po nepřehledné situaci před bránou, poté krásnou střelou Šimona putoval dle některých míč za brankovou čáru, ale rozhodčí nereagoval a zůstalo tedy u výsledku 1:0 pro starou známost. Ve třetím utkání jsme narazili na náš druhý tým, dnes kluci kupodivu hráli a vynechali až na pár okamžiků výstřelky. O krásné akci Toma, který dovezl až do kuchyně balon pro Máru nemluvě, po hezké střele Dave & Dave bylo hotovo, poté přidal branku Šimi, který se odměnil za svou práci. Ve čtvrtém utkání nás čekalo drama až do posledních vteřin, jak to poslední dobou bývá, Kubík dostal své první housle po střele ala šnek, ale kluci utkání nevzdali. Mára vybojoval míč a přihrávkou pod sebe našel Toma 1:1, poté jsme soupeře zatlačili, scházela minuta do konce, po rohu otáčí Dave T. krásnou střelou, bohužel kluci neudrželi koncentraci a soupeř lacině srovnal, v posledních sekundách vybojovali kluci roh, Dave T rychle rozehrál a Dave V nádhernou ranou propálil vše, co před ním stálo. Ohromnou radost chlapců zmrazil rozhodčí, poté co trenér hostů jako jediný viděl teč jednoho z našich hráčů a byl nařízený odkop od branky soupeře, učí se, podporujte útočnou hru a fair play, ale to dnes bohužel neplatilo pro všechny. V posledním utkání jsme narazili na zeď v brance Příbrami, jejich brankář si odnesl po právu cenu za nejlepšího brankáře a naši chlapci si postupně vylámali na něm všechny zuby, které snad měli, dnes chtěli dávat branky, ale štěstí bylo opět na soupeřově straně, z ojedinělé akce opět zahráli našemu houslovému virtuosovi Kubíkovi, z následných šancí bychom branku nedali snad ani za týden. Pochvala pro všechny!!!

FC Háje Blue – Hráli skoro v totožné sestavě, jako na včerejším turnaji, ale výkon, který podali dnes, by jim včera zaručili cenný kov, pohyb po hřišti, byl opravdu pohyb a ne ploužení, byli důrazní a snažili se přistupovat k protihráčům včas, jediné, co nechápu, proč berou vlastním hráčům míč z nohy, když chce střílet, několikrát toto předvedl (Kája a Fany), nejvíce bych ocenil Vildu, který hrál s chutí, více takových výkonů by mu prospělo, dnes si vzala i Barbie něco z toho o čem jsme se bavili, dobrým pohybem na hřišti obtěžovala soupeře, párkrát i nabila klukům míč do dobré pozice, ale soupeřovo brankáři, byli všude. Vítek dnes viditelný, pracoval pro tým, odebíral míče s chirurgickou přesností, s porovnáním se včerejškem nebe a dudy. Krýša super zákroky a čtení hry, ale při jeho výletech, kolikrát zbytečných vytáčím číslo na ARO, Vojta super první kontakt s míčem z 80% si ho posouvá do volného místa, dobrá myšlenka, ale chce to dovést do konce, Fanyho brzdí rychlost, dobrá klička, ale ke střele se nedostával. Kája?!? Já ti nevím Karle, to je furt dokola, milionkrát ti povídáme, neodkopávej, proto si dnes hrál v útoku, abys to nepálil bez myšlenky, co jsme viděli?! To je bez komentáře, oproti ostatním, žádný pohyb, hra pouze silou u mantinelu, pouze souboje, ale 1 na 1 nic, chceš-li hledat chyby na ostatních, začni nejdříve u sebe!

V prvním utkání hráli s Příbramí a to bez branek, dvakrát při nás stálo štěstí v podobě zařízení, v tomto utkání deptal soupeře Krýša, ale hlavně duo v obraně podání dvou chroustů – Vili a Vítek, kteří to odehráli krásně, v útoku napadala Barbie a Kája, poté Fany a Vojta, který mohl dokonce pokořit jejich brankáře. Do druhého utkání nastoupili proti Hovorčovicím, ale přečíslení soupeř zvládnul perfektně, poté se od tyče do zad odrazila meduna a bylo po zápase, děkuji, že to nezabalili a dohráli utkání se ctí. V utkání proti týmovým kolegům inkasovali nejvíc, i když si dělali srandu, že ví, jak budeme hrát, ono se špatně brání obráncům, když se jeden útočník vrací šněčím tempem na vlastní polovinu, poté co jim červení dovolili spoustu protiútoků, tak docházelo k hamižnosti, kdo zakončí, pánové jestli-že má někdo míč na noze a chystá se ke střele, tak si nabíhejte do volného místa a na odražený míč zvláště, když protihráči Vás nehlídají. V zápase s Admirou, jsme po technické stránce tahali za kratší konec, ale bojovností jsme se vyrovnali, trio Vili, Vítek a překvapivě Barbie, Krýša v bráně se snažil, ale chce to více sledovat hru, poté by, jsi byl u míče rychleji, ostatní zaostávali za soupeřem. V posledním utkání nastoupili proti Pardubicím, zde si soupeř vytvářel akce, ale i naši je dokázali dobrým napadáním pozlobit. 

Více o turnaji: http://haje2004.webnode.cz/hodnoceni-zapasu/minule-zapasy/turnaje/odolena-voda-ii-/


pondělí 10.2.2014 | Peter Bíro | Přečteno: 2395

Další články


Rozpis zápasů / Výsledky

27.4.2024, 08:30, Háje UMT.
FC Háje – Junior
Mladší žáci A (2011)
27.4.2024, 10:30, Háje T.
FC Háje – Vršovice
Muži A
27.4.2024, 11:00, Dubeč T.
Dubeč – FC Háje
Mladší přípravka A (2015)
27.4.2024, 11:30, Mikulova UMT.
Dukla JM – FC Háje
Mladší dorost A
27.4.2024, 13:00, Háje T.
FC Háje – Admira
Starší přípravka A (2013)
27.4.2024, 14:30, Sparta Krč T.
Vyšehrad – FC Háje
Mladší žáci A (2011)
27.4.2024, 14:30, Sparta Krč T.
Vyšehrad – FC Háje
Mladší žáci B (2012)
27.4.2024, 14:45, Háje T.
FC Háje – Admira
Starší přípravka B (2014)
27.4.2024, 15:00, Libuš T.
SK Libuš – FC Háje
Mladší dorost B
28.4.2024, 09:00, Podolí UMT.
Podolí – FC Háje
Mladší přípravka A (2015)
28.4.2024, 10:00, Brankovická T.
Kolín – FC Háje
Starší žáci A (2009)
28.4.2024, 11:00, Podolí UMT.
Podolí – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
28.4.2024, 12:15, Brankovická T.
Kolín – FC Háje
Starší žáci B (2010)
28.4.2024, 12:30, Háje UMT.
FC Háje – Union Strašnice
Starší přípravka A (2013)
28.4.2024, 13:00, Kolovraty UMT.
Sokol Kolovraty – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
28.4.2024, 14:45, Zličín T.
FC Zličín – FC Háje
Starší dorost
28.4.2024, 15:00, Háje UMT.
FC Háje – H. Měcholupy
Mladší žáci B (2012)