Mladší přípravka A (2015)

Motorlet - Mladší přípravka 2006

Motorlet  - Mladší přípravka 2006
Minulý pátek jsme odehráli zápas na ZŠ Klausova v brzkých ranních hodinách. Trenér soupeře v kabině prý říkal, že chce vyhrát minimálně o 20 gólů, tak jsem rád, že kluci předvedli výkon plný nasazení a zajímavých momentů.
21:19
17.kolo v Pá 8.5.2015 09:00
ZŠ Klausova UMT
Motorlet
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Od začátku se hrál velmi rychlý a zajímavý zápas. Nikdo si nedal nic zadarmo, do každého míče se šlo naplno a bojovalo se o něj. Oba týmy chtěly vyhrát a bylo to na nich vidět. Řekl bych, že to bylo i tím, že byl zápas asi po dvou týdnech, tak byla na klucích vidět natěšenost. Takový ten drajv, který v některých zápasech chyběl, tak toho byl dnes dostatek. To, že pak ke konci utkání někteří nemohli, bylo logické vyústění náročného zápasu a těžko je za to vinit. A hned zarazím případné reakce - ne, nebudeme trénovat jen fyzičku a dostávat děti do laktátu :-).

S rychlostním soupeřem hnaným trenéry na obou stranách si ze začátku lépe poradili kluci na vzdálenějším hřišti. Tam byly vidět v prvních dvou čtvrtinách náznaky drobného posunu z tréninků, tedy větší pohyb, nabíhání a řešení, kdy už je výhodnější přihrát a kdy udělat kličku. V dalších dvou čtvrtinách to opadlo a přesně naopak to bylo na hřišti druhém.

Na bližším hřišti totiž první dvě čtvrtiny byly trochu chaotické s občasnými výpady dopředu. Nebylo to však bez snahy, snaha se dokonce stupňovala a ve třetí a čtvrté čtvrtině jsem zase ty náznaky posunu, o kterých jsem mluvil před chvílí na vedlejším hřišti, byly vidět zde. Nabíhání, nahrávky drobné náznaky kombinace. Škoda jen většího gólového vyjádření, tady jsme spoustu branek nedali i po velkých šancích. Individuálně to bylo na obou stranách prima, ale už bychom chtěli více zkoušet právě spolupráci hráčů, nabídka a naopak když má soupeř míč, tak mu zabránit ve střelení gólů. To už by nám v tomto věku nemělo být jedno. 

Za tento zápas chválím všechny, je vidět velký posun na Vojtovi Slavíkovi od půlky dubna. Velkou pochvalu však za tento zápas zaslouží oba Tomové. Jak Hadrabíno, který šel příkladem ostatním v pohybu i v zapojení ostatních, tak Tom Lacko, který přidal na důrazu a začal nejvíce používat tu nejzákladnější poučku: přihraj a běž.

Opravdu fajn výkon a byl jsem rád za ty náznaky v rámci věcí, které se na tréninku snažíme dělat. Jo a Mates Nešpor za nás dal první gól, na statistiky nejsem, to však stojí za zmínku. Díky rodičům za podporu.

Zápasu se zúčastnili: Matěj Nešpor, Miky Konečný, Dan Holý, Vojta Slavík, Tom Lacko, Eneko Goikoetxea, Tom Hadraba, Míra Trnka, Kuba Štěpánek, Kuba Málek, Štěpa Stříbrský, Bertík Kubánek, Fanda Domša


pátek 8.5.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 2068

Další články