Starší přípravka B (2014)

SK Ďáblice - Starší přípravka 2005

SK Ďáblice - Starší přípravka 2005
V krásném jarním počasí jsme vyjeli sehrát zápas až do Ďáblic. Předem bych chtěl zdůraznit, že výsledek rozhodně neodpovídal předvedené hře a jsem rád, že i přesto, že jsme dělali chyby a obdrželi poměrně dost branek, rodiče kluky chválili a snažili se je motivovat.
22:0
13.kolo v Ne 12.4.2015 10:00
Ďáblice UMT
SK Ďáblice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Zápas samotný byl ovlivněn tím, že soupeř měl dvě celé pětky na střídání, a tak v některých fázích zápasu naše kluky překonalo už jen to, že si soupeř mohl více odpočinout. Nicméně není to nic, na co by se dalo vymlouvat. Problémem, který zavinil většinu branek, byl paradoxně přílišný pohyb. Celý podzim jsem na kluky apeloval, aby se po hřišti více hýbali, a dnes jsem konečně viděl, že to umí. Musíme se ale naučit to zužitkovat v náš prospěch. V tomto zápase se kluci totiž hýbali zmatečně a chaoticky, utíkali ze svých pozic a pak zůstali na místě, na které doběhli, čímž se soupeřům otvíral prostor na protiútoky, ze kterých padla většina gólů.

Všichni čtyři kluci, co se postavili do branky, jmenovitě Honza Maršák, Míša Bláha, Fíla Kaňka a Martin Zoul, odvedli dobrou práci, jak co se týče zákroků, tak v rozehrávce, ale musíme zapracovat na komunikaci, na její hlasitosti a na tom, aby gólmani po obdrženém gólu nezačali mlčet. Z brány je nejlepší přehled o hře, a tak nám hlasitý a dominantní brankář může hodně pomoct a vézt kluky za brankami a za vítězstvím.

Bohužel je potřeba zmínit také naší střelbu, při přesnější a prudší střelbě bychom totiž nemuseli řešit, kolik jsme dostali gólů, ale chválit kluky za ty, které dali. V tomto zápase jsme měli minimálně 8 šancí, které si gólové zakončení zasloužili, ale my bohužel buď trefíme gólmana, nebo netrefíme branku. Občas by vše vyřešila jednoduchá střela k tyči, na tom budeme muset ještě výrazně zapracovat.

Na klucích je ale vidět, že chtějí hrát, vyhrávat a zlepšovat se. Za to je chválím a doufám, že budou pokračovat. Pokud ano, branky přijdou.

Zápasu se zůčastnili: Míša Bláha, Martin Zoul, Míša Knot, Honza Maršák, Fíla Kaňka, Domča Mareš, Kája Hamala, Matyáš Kučera


neděle 12.4.2015 | Tadeáš Kubů | Přečteno: 2576

Další články