Muži B

FC Háje JM "B" - FC Tempo "B" 2:2 (1:0)

FC Háje JM "B" - FC Tempo "B" 2:2 (1:0)
V neděli 13.4. odpoledne jsme nastoupili k domácímu utkání proti mužstvu FC Tempo.
2:2
(1:0)
17.kolo v Ne 12.4.2015 16:30
Háje UMT
FC Háje
Tempo
Branky FC Háje: 40.Rapant,49.Malý . Branky Tempo: 53. Duka,59. Diváci: 0,
Sestava FC Háje: Voska Štípek,Dvořák,Hovorka,Pravenec Honig(46.Soucha),Pánek,Bednář,Boháč Rapant(65.Nezbeda),Malý(69.Hančl)

Komentář

FC Háje JM „B“ - FC Tempo Praha „B“

2 : 2 ( 1 : 0 )

Hráno : 12.4. 16:30 hřiště UMT FC Háje
Rozhodčí : Volák – Maťátko,Belei

V neděli 13.4. odpoledne jsme nastoupili k domácímu utkání proti mužstvu FC Tempo.

Hosté jsou na posledním místě tabulky, ale oproti podzimní části prodělal jejich kádr značnou obměnu. Na jaře začali sbírat body a potrápili i vedoucí Ďáblice „B“, se kterými remizovali. My jsme na jaře oproti podzimu několik bodů poztráceli, proto jsme do zápasu šli s jasným cílem, tedy získat všechny body.

První velkou šanci měli hosté, když v 5. minutě utekl jejich útočník po pravé straně a řítil se sám na Vosku. Na poslední chvíli ho dostihl Dvořák a znemožnil mu, aby v klidu zakončil, proto jeho střela směřovala vysoko nad. V 6 min. jsme zahrozili my. Na Pravencův roh si naskočil Honig, ale jeho umístěnou hlavičku brankář s námahou vyrazil. Po dalším rohu ve 13. minutě se k odraženému míči dostal Malý, ale jeho střela skončila nad brankou. Následovalo ještě několik slibných situací, ale ke skórování to nevedlo. Skóre se měnilo ve 40. minutě. Pánek poslal mezi stopery přihrávku do vápna, Rapant si naběhl za obranu a překonal brankáře 1:0. Ve 43. mohl Rapant zvýšit vedení. Na pravé straně se zbavil obránce, přihrál Malému, ten mu přihrávku vrátil a Rapant vystřelil těsně vedle tyče. Hosté se v prvním poločase do vyložené šance nedostali. Nehráli špatně, zvlaště zkušení a důrazní stopeři Dedek a Vrzal byli pro naše útočníky velkým soustem.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním vstřelit co nejdříve uklidňující gól. To se nám povedlo v 49. minutě. Soucha po prave straně zatáhl míč do vápna a na zadní tyči našel zcela volného Malého. Pro něj nebylo problémem trefit prázdnou branku 2:0. Gól nás uklidnil, ale až moc. Přestali jsme hrát. Hosté toho využili již v 53. minutě. Duka se před šestnáctkou zbavil obránců a z cca 20 ti metrů poslal prudkou střelu do šibenice. Voska byl bezmocný 2:1. Branka nás nevarovala ani neprobrala z pocitu, že se nám nemůže nic stát. Dál jsme hráli v oddechovém tempu a Tempo trestalo. V 59. minutě následovala po ztratě míče ve středu hřiště rychlá kombinace, která vyústila tím, že se před Voskou objevil nepokrytý útočník a střelou vedle našeho brankáře vyrovnal 2:2. Pak jsme se konečně probudili. Hosté se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale jejich snaha s přibývajícím časem slábla. I my jsme usilovali o vstřelení branky. Dlouho jsme se do šance nedostali. V 75. minutě vyslal prudkou střelu z více než 25 ti metrů Bednář, ale brankář ji s velkou námahou vyrazil nad branku. V 88. minutě se po zahraném tresném kopu položil do střely Dvořák, ale i jeho volej brankář zlikvidoval. Tím pohřbil naše naděje na zisk tří bodů.

Zvláštní poděkování patří Kubovi Nezbedovi, který bezprostředně po odehrání celého zápasu s dorostem ochotně rozšířil naše prořídlé řady.

Utkání pro nás skončilo další ztrátou bodů. Doplatili jsme na uspokojení po vstřelení druhé branky, kdy byl soupeř lepším týmem. Náš závěrečný nápor ke kýženém vítězném gólu nevedl.

Doufáme, že rozdávání bodů tímto zápasem skončilo. V dalších kolech hrajeme s týmy, se kterými jsme na podzim prohráli. Ztracené body si musíme vzít zpět.

V neděli 19.4. v 17 hodin hostujeme v Řepích a 26.4. přivítáme leadra soutěže Ďáblice „B“.


neděle 12.4.2015 | Petr Lojda | Přečteno: 5255

Další články