Mladší přípravka A (2015)

Slavoj Vyšehrad - Mladší přípravka 2006

Slavoj Vyšehrad - Mladší přípravka 2006
Zápas s Vyšehradem jsme po dohodě s domácími odehráli na dvě hřiště. Utkání bylo hlavně o hlavě, neboť na někom nebyla vidět chuť chtít hrát.
21:8
13.kolo v So 11.4.2015 13:00
Vyšehrad UMT
Vyšehrad
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Zápas s Vyšehradem nám ukázal, že je zapotřebí u kluků více podněcovat vnitřní motivaci. Ne u všech hráčů, ne u tahounů, jako byl v tomto zápase Kuba či Honza a přidal se třeba David, ale u ostatních. Chuť chtít hrát by měla být na prvním místě. Ne, že trenér přijde a řekne, že musíš hrát. Beru to, že někteří kluci byli po náročném programu unavení. 

V zápase s Vyšehradem jsme nezachytili začátek, avšak čtvrtinu od čtvrtiny jsme se zlepšovali. Až dostaneme větší prostor trénovat, který v dubnu tolik nemáme, zaměříme se na jednu zásadní věc, a to výběr místa. S tím bojujeme. Květnové a červnové tréninky budou převážně o hledání místa. 

Jak jsem psal, první dvě čtvrtiny nás soupeř hodně přehrával, pak jsme se zlepšili a ukázali také několik hezkých momentů. Je to hodně o té hlavě.

Zápasu se zúčastnili: David Brunovský, Šíma Erdinger, Kuba Janovský, Bertík Kubánek, Péťa Leipold, Mára Pešír, Adam Průša, Saša Seitl, Fíla Sojka, Kuba Málek, Tom Lacko, Honza Limberg


sobota 11.4.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 2233

Další články