Mladší přípravka A (2015)

Admira Praha - Mladší přípravka 2006

Admira Praha - Mladší přípravka 2006
Zápas s Admirou se nám bohužel vůbec nevydařil. Admira od začátku jasně dominovala. Bylo to dané i tím, že kluci, kteří tuto soutěž hrají pravidelně, tak měli dopoledne McDonalds cup, tudíž se zápasu nezúčastnili a Admira, ač seznámena s tím, že přijedou kluci, kteří se učí o trochu pomaleji, nepostavila vyrovnaná hřiště.
55:2
15.kolo v Čt 23.4.2015 17:30
ZŠ Hovorčovická T
Admira
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Především to bylo jejich (dobrou kombinační hrou) přesnými přihrávkami, z kterých se dostávali do jasných šancí a ty také většinu proměňovali. A už po první čtvrtině to kluky očividně nebavilo až na Šímu, který hrál na plno celý zápas a ukázal velkou bojovnost. Za zmínku ještě stojí pěkná a jediná naše gólová trefa od Péti.

Fotbal je hra a hra by nás měla bavit, jenže k tomu aby nás bavila je zapotřebí umět základní práci s míčem a dát jednoduchou přihrávku. Bez toho, jak se ukázalo na Admiře , to nejde. A opět je to o zamyšlení se nad přístupem a nasloucháním trenérů na tréninku, kde je možnost se tyto dovednosti naučit. 

Zápasu se zúčastnili: Fíla Bartoš, David Brunovský, Fanda Domša, Tom Lacko, Mára Pešír, Fíla Sojka, Saša Seitl, Šíma Borkovec, Matouš Petr, Péťa Leipold, Lukáš Martinů


čtvrtek 23.4.2015 | Karel Hönig | Přečteno: 2173

Další články