Mladší přípravka A (2015)

PSK Union - Mladší přípravka 2006

PSK Union - Mladší přípravka 2006
Ve středu jsme odehráli zápas na PSK Union. Zápas se odehrál na vyšší trávě, ale kluci si poměrně rychle zvykli. Utkání bylo pohledné, chvíli měli více ze hry domácí, chvíli my, a to hlavně ve třetí čtvrtině.
14:7
17.kolo v St 6.5.2015 16:30
PSK Union T
PSK Union
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Začátek utkání nás nezastihl v nejlepším rozpoložení a Union se celkem rychle dostal pár střelami z dálky do psychické výhody, zatímco u nás bylo třeba klukům trochu pomoci a pobídnout je k tomu, aby se pokusili vstřelit gól. Mimo úvodu se pak jednalo o velmi vyrovnané utkání. 

Z naší strany byly zajímavé hlavně ty momenty, kdy kluci jeli naplno. Občas tam byly výpadky v chuti hrát, avšak když zapnuli, tak předváděli moc hezké věci. Byla tam nabídka, kličky a sem tam i ta nahrávka, i když to už budeme na kluky apelovat více, abychom to zkoušeli častěji či se zamýšleli nad tím, kdy už je výhodnější nahrát. Soupeř hrál vzadu spíše jednodušeji a mimo hezky vykombinované branky to zkoušel hodně z dálky. To je pro některé kluky, kteří v bráně nenastupují tak často, složitější na chytání. 

Byly tam však také momenty, ke kterým je třeba se stále vracet, a to hlavně obsazování, např. při rozích. David pravděpodobně viděl obsazování tyčky někde na velkém fotbale, ačkoliv když jsem se ho ptal, tak nedokázal odpovědět a pak to po něm převzal ještě někdo. V poli se však některým už dařilo obsazovat tak, aby viděli i hráče i balón a hráče se podařilo i předskočit, i když rozehra od brankáře byla většinou řešena nákopem. 

Celkově se jednalo o pěkné a vyrovnané utkání, s momenty zajímavými. Je to hlavně o hlavách kluků, zda vydrží hrát s chutí celý zápas, nebo u Fíly Sojky, zda vydrží hrát s chutí, i když nemá balón. Tentokrát však byl jediný, na ostatních chuť byla povětšinou vidět a od toho se také odrazil pěkný výkon. Gólů mohlo víc, ale ve středu se nám nedařilo mířit. 

Rodičům děkuji za podporu a za to, že zvládli kluky v tento brzký čas dopravit. 

Zápasu se zúčastnili: Fíla Bartoš, David Brunovský, Saša Seitl, Šíma Borkovec, Šíma Erdinger, Fíla Sojka, Fíla Klusáček


středa 6.5.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 1902

Další články