Mladší přípravka A (2015)

Mladší přípravka 2006 - Meteor Praha

Mladší přípravka 2006 - Meteor Praha
Po zápase s Motorletem nás čekal v neděli Meteor, zápas jsme přeložili na tento termín vzhledem k odjezdu Mendelky v přírodě. Na rozdíl od Motorletu byl nedělní zápas hrán v nižším tempu.
20:19
19.kolo v Ne 10.5.2015 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Meteor
Diváci: 0,

Komentář

Když jsem se kluků ptal po zápase na srovnání pátečního a nedělního utkání, tak zaznělo od pár kluků, že to bylo asi lepší, když jsme vyhráli, ale někteří si uvědomovali, že výkon nebyl až tak dobrý a že i jim samotným to nevyšlo. Myslím, že to říkali Kuba Málek s Mikym. 

Utkání bylo v mnohem nižší rychlosti, než zápas s Motorletem. Měli jsme problém s výběrem místa, s pohybem, občas jsme se složitě dostávali od naší brány, což bylo někdy dané i tím, jak třeba Mates s Márou nenastupují v těchto zápasech často do brány, tedy Mates poprvé, a Mára ne tak často. Ale je právě dobré je tam dávat a vysvětlovat si s nimi pak tu rozehrávku.

Na hřišti trenéra Míry to prý bylo dobré, já ho tolik neviděl, některé situace ano, avšak na mém hřišti se dnes zas tak nedařilo. Ne, že by tam nebyly zajímavé situace, ty můžeme najít v každém zápase, avšak nebylo jich tolik a spíše jsme to tahali dnes sami, než že bychom šli do větší spolupráce, což je nyní naším cílem. Někteří kluci také byli unavení, Tom měl před tím tenis a i další tahali trochu nohy. 

Individuálně to bylo vlastně fajn, ale pan Černý to zhodnotil přesně, bylo to jak zápas 2007. Jako kdyby kluci hráli prvním rokem soutěž. Na tom však zapracujeme a jsem rád, že Motorlet nám ukázal směr a Meteor nám ukázal, že na tom směru budeme trpělivě pracovat a půjdeme krůček po krůčku. Vyzdvihl bych výkon dvou hráčů, Máry, který pokračoval v zlepšujících se výkonech už od Dolních Měcholup a Míry.

Děkuji rodičům za podporu.

Zápasu se zúčastnili: Mára Pešír, Miky Konečný, Dan Holý, Vojta Slavík, Tom Lacko, Eneko Goikoetxea, Tom Hadraba, Míra Trnka, Kuba Štěpánek, Kuba Málek, Šíma Černý, Honza Reitmeier


neděle 10.5.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 2055

Další články