Předpřípravka B (2018)

Tempo Praha - Předpřípravka 2009

Tempo Praha - Předpřípravka 2009
Ve středu 13.5. jsme si udělali místo tréninku výlet na Tempo. Zápasy na Tempu, to je vždycky balzám na duši, dva týmy se stejnou mentalitou a stejným přístupem v pohodové atmosféře, kdy si děti hrají.
:
2.kolo v St 13.5.2015 16:30
Tempo T
Tempo
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Nás dorazilo 13, Tempáků na začátku 14, tak jsme hráli na čtyřech hřištích. Na dvou tři na tři na dvě branky a na dvou jsme hráli na 4 branky. Skupinky jsme si pak točili, aby si děti vyměnily jak hřiště, tak i soupeře. Padalo hodně gólů, dělalo se hodně kliček a co mě překvapilo z naší strany, tak kluci si celkem dost nahrávali, což je v tomto věku ne zcela tradiční. O možnosti nahrávat si už jsme si na tréninku povídali a říkali jsme si i situace, kdy je to výhodnější. Prioritou však zůstává klička a klička a zase klička. Dostat do sebe tu techniku, to je podstatné. 

Zápas se nesl v opravdu pohodovém duchu a hra 3 na 3 je v tomto věku vhodnou formou, na 4+1 je ještě brzy. Ať jsou děti spíš u míče, na velkou bránu se ještě nahrajeme dost a dost. Děkuji rodičům za podporu a jedné paní za sušenky pro Maxíka, který měl prostě v půlce utkání hlad, a tak šel jíst :-)). 

Bylo to prima a myslím, že s Tempem nehrajeme naposled ....


středa 13.5.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 1426

Další články