Muži A

FC Háje JM - SC Radotín 5:1 (2:0)

FC Háje JM - SC Radotín 5:1 (2:0)
Trenér Radotína Bogdanov přivezl k utkání na Hájích hned pět dorostenců a v základní sestavě se objevil dokonce teprve sedmnáctiletý Bužík. Ten se svému trenérovi poděkoval premiérovým gólem mezi dospělými. Jinak měl zápas celkem jednoznačný průběh. Domácí šli do vedení hned po dvou minutách a postupně ho navýšili až na 4:0, než dovolili hostů dát čestný úspěch. Tečku za zápasem udělali domácí v poslední minutě.
5:1
28.kolo v So 30.5.2015 10:30
Háje UMT
FC Háje
SC Radotín
Diváci: 0,

Komentář

Už ve druhé minutě zápasu hosté chybovali v rozehrávce, míče se zmocnil Balík, zatáhl ho do vápna a předložil před branku Grafneterovi. Jeho dorážka byla neomylná - 1:0. V 8. minutě přišla první střela hostů v podání Idrissova, s kterou si Provazmík poradil.

V 21. minutě se po pravé straně prosadil domácí Bednář, našel ve vápně opět Grafnetera, který opět s přehledem přidal druhý gól. Za dvě minuty předvedli domácí další podobnou akci. Balík tentokrát hledal před brankou Boháče, kterému vzal v poslední chvíli naději Mazánek.

Do přestávky už se skore zápasu nepohnulo. To se stalo ale hned v úvodní minutě druhé půle, kdy se gólově prosadil Balík. V 55. minutě předvedl vydařenou akci hostující mladíček Bužík. Prodral se až do vápna, ale z těžkého úhlu svou střelu mezi nohama Provazníka do sítě nepropasíroval.

Když v 57. minutě přidal domácí Brož tečovanou střelou čtvrtou branku domácích, zápas ztratil na tempu. Toho využili hosté a několikrát se dostali do slibné šance. Hlavičku Tomana zastavil u tyče Provazník a domácí golman si poradil i s koncovkou Löffelmana. Kapituloval až v 73. minutě. Mazánek poslal krásný pas na rozeběhnutého Bužíka, ten si mazácky pohrál s Krejčím a tvrdou ranou z hranice vápna nedal Provazníkovi šanci.

Loučení Radotína s přeborem podepsal v poslední minutě svou druhou brankou v zápase Brož pohotovou dorážkou. To už stál v brance hostů další mladíček Švonc.


FC Háje - SC Radotín 5:1 (2:0)
Branky:
2. a 21. Grafnetr, 46. Balík, 57. a 90. Brož - 73. Bužík. ŽK: 45. Mazánek (Radotín).
Rozhodčí: Šťástka - Stěhule, David. Diváků: 30.
Háje: Provazník - Vlasák, Krejčí, Brož, Slabý - Boháč (68. Hovorka), Bednář, Hruška (79. Greshnyakov), Rapant (61. Hančl), Balík - Grafnetr. Trenér: Petr Procházka.
Radotín: Peták (73. Švonc) - Kuéteguim (85. Bahenský), Toman, Eisman, Zeman - Löffelmann - Pekárek (56. Kačaba), Idissov, Mazánek, Tran - Bužík. Trenér: Richard Bogdanov.

Hlasy trenérů
Petr Procházka (Háje):
„Bylo to spíš v takovém tréninkovém tempu. Radotín je tam, kde je a tak se to dohrává. Jsme rádi za tři body a že se nikdo nezranil. Ve středu předehráváme zápas s Motorletem a to bude jistě zajímavější utkání.”
Richard Bogdanov (Radotín): „Byl to zápas, o kterém jsme věděli, že přeborové dění nijak neovlivníme. Je rozhodnuto. Tak zkoušíme. Byli tam čtyři dorostenci a nemám z toho špatný pocit.”

Nejlepší hráč Hájů: Martin Brož.
Nejlepší hráč Radotína: Tran Chi Dong.
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Michal Balík (Háje).

Lubor Mírek


sobota 30.5.2015 | www.fotbalpraha.cz | Přečteno: 3247

Další články