Mladší přípravka A (2015)

Slavia Praha - Mladší přípravka 2006

Slavia Praha - Mladší přípravka 2006
V neděli odpoledne jsme nastoupili na trávě v Edenu proti o rok mladším Slávistům. Tentokrát v bílých dresech.
34:18
20.kolo v Ne 31.5.2015 14:00
Slavia UMT
Slavia Praha
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Zápas jsme začali trochu tak, jak jsem předpokládal, kluci si z kabiny odnesli naprostou pohodu a proto nás Slavia na obou hřištích v první čtvrtině hodně přehrála a nasázela hodně branek. Kluky jsme si tedy zavolali k sobě a nechali spíš povídat je, co bychom mohli zlepšit, uvědomovali si, že to nebylo úplně ono. Příčiny jsme našli, a to menší pohyb, malá komunikace, menší chuť získat balón a nenechat soupeře si s ním hrát. Vyzdvihli jsme i dobré momenty, které na obou stranách byly. Hra se pak rapidně zvedla a už se dalo říct, že se jednalo o vyrovnanější zápas, ne-li vyrovnaný, který se snad fanouškům líbil.

Hrálo se na velkém hřišti, větším, než na co jsme zvyklí a bylo to jedině dobře. Slávisté pracovali ve velké rychlosti, nám se to zcela nedařilo. Nastoupili však kluci, kteří třeba dva týdny netrénovali a bylo to na nich znát. 6 kluků se také vrátilo ze ŠvP a na jejich pohybu to bylo znát.

Udělali jsme v tomto zápase hodně chyb, soupeř nás k nim donutil, hráli jsme pod velkým časoprostorovým tlakem, ale jak říkali i kluci po zápase, zápas to byl těžký, těmi se však učíme nejvíc a zápas je bavil. To byla jejich slova a jsem za to rád, že k tomu tak přistupují. 

Na hřišti však byl znát i pokrok, zejména co se týče výběru místa, orientace na hřišti a přemýšlení nad tím, kdy je výhodnější udělat kličku a kdy nahrát. Díky tomu jsme sehráli pár zajímavých šancí, napadá mě třeba akce Míry s Tomem Lackem a narážečkou na jeden dotek. Velmi mě poslední dobou baví Eneko, ten je do toho teď hodně zažraný a na hřišti patřil k největším tahounům. Neúnavně si nabíhal a snažil se po celou dobu. Velmi urputně a velkou snahou po celý zápas hýřil také Vojta Z. a díky tomu se dostával do zajímavých příležitostí.

Pocity mohly být po zápase rozporuplné, kdy kluci nepředvedli co v nich tkví naplno a i oni to ví a říkali to po zápase. Zahráli však tak, jak v daný moment mohli a myslím, že zahráli pěkný, těžký zápas.

Zápasu se zúčastnili: Honza Reitmeier, Šíma Černý, Honza Limberg, Míra Trnka, Vojta Slavík, Vojta Zlatník, Tom Lacko, Mára Pešír, Fanda Domša, Eneko Goikoetxea, Kuba Málek, Miky Konečný , Dan Holý


neděle 31.5.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 1989

Další články