Mladší přípravka A (2015)

Mladší přípravka 2006 - ABC Braník

Mladší přípravka 2006 - ABC Braník
V sobotu jsme nastoupili k poslednímu zápasu Elity v mladší přípravce. Soupeřem nám byl houževnatý Braník. Bohužel se nám na tento víkend sešlo hodně omluvenek, a tak byl celý zápas velmi nevyrovnaný.
8:51
21.kolo v So 6.6.2015 11:30
Schulhoffova UMT
FC Háje
Braník
Diváci: 0,

Komentář

Na tento zápas se omluvilo 8 hráčů, kteří spíš nastupují v této soutěži. Bylo to tedy pro kluky velmi náročné, protože nastoupili kluci, kteří ještě na tuto rychlost úplně nestačí a bylo to tak pro ně velmi náročné. Zápas také poznamenalo to, že Míra před zápasem škobrtnul o vodítku a sedřel se. Začal hrát až tak třetí, čtvrtou čtvrtinu. Štěpa byl to samé, po prvním docela ostrém faulu se hodně sedřel a do konce zápasu se do toho už pořádně nedostal. Takže k 8 hráčům, kteří se omluvili, byli ještě 2 ochromeni.

Proti zdravě agresivnímu soupeři to pro nás tedy nebylo vůbec lehké. Gólů nám do obou branek padalo opravdu hodně. Pro kluky to byla psychická zátěž, což náš výkon také poznamenalo. Nicméně s hrou některých hráčů panovala spokojenost. Zvláště na pravém hřišti, kde někteří překvapili svoji velkou aktivitou. Třeba Mára Pešír se na tréninku hodně snaží a odráží se to právě v zápasech. Stejně tak pomalu dohání tréninkovou pauzu Fíla Bartoš. 

Herně tam byly zajímavé momenty, kterých však dnes bylo méně a také bez gólového úspěchu. Zápas byl ovlivněn velkou absencí a kluci, kteří v této soutěži tolik nenastupují, zatím rychlostně nestačili, i přesto však někteří svými výkony překvapili a potěšili. 

Tímto jsme zakončili v této soutěži mladší přípravku. Na jaře jsme nenastoupili snad k jedinému zápasu v kompletní sestavě. Příští rok ve starší přípravce již budeme hrát 5+1, tak věřím, že se budeme scházet ve větším počtu.

Zápasu se zúčastnili: Filip Bartoš, Šíma Borkovec, Bertík Kubánek, Vojta Zlatník, Vojta Slavík, Míra Trnka, Honza Reitmeier, Šíma Černý, Tom Lacko, Štěpa Stříbrský, Mára Pešír, Kuba Štěpánek, Šíma Erdinger


sobota 6.6.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 2336

Další články