Starší přípravka B (2014)

Motorlet Praha - Starší přípravka 2005

Motorlet Praha - Starší přípravka 2005
Páteční odpolední předehrávku jsme sehráli na hřišti Motorletu Praha.
19:4
21.kolo v Pá 5.6.2015 18:00
ZŠ Klausova UMT
Motorlet
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Nepříjemně brzký zápas jsme sehráli se soupeřem, který nám už v loňské výsledkově velmi povedené sezóně, dělal velké problémy. Motorlet hrál jednoduchou, ale důraznou hru. My naopak byli velice slabí v soubojích a měkcí i na míči. Ten jsme nebyli schopní protlačit a tak nejen, že jsme nebyli schopní dát branku, ale dostali jsme se i k minimu střel.

Menší zvednutí přišlo až v závěru zápasu, kdy kluci začali jezdit a více se prát se soupeři o míč, a to i s vlastními komentáři k tomu, že si mysleli, že to co hráli, bylo moc tvrdé. A proto to zdůrazňuji i zde, že nebylo a právě až tato poslední čtvrtina byla blízko k tomu, jak důrazní bychom měli být, neuhýbat ze soubojů a tlačit soupeře s míčem i bez něj. Raději budeme kárat za faul z přílišné důraznosti, než prosit kluky o to, aby se začali snažit.

Z tohoto důvodu bych chtěl pochválit Dana Boreckého a Adama Karafiáta za dnešní zápas, protože na nich bylo nejvíce vidět, že se chtějí o míče rvát a vybojovat svůj souboj. Šimon Větrovec i Alex Klymskyj si oba dva odehráli to, na co jsme od nich zvyklí, sice bez gólu, ale to bez pomoci spoluhráčů nelze, jak jsme si po zápase zdůraznili. Tomáš Kolář, Fíla Prachář i Fífa Francl všichni měli jednu zásadní vadu na své hře a to byl nedůraz. Jak při přihrávkách, tak při soubojích. Na závěr Tomas Järvinen, odchytal celý zápas a jeho brankářské zákroky byly dobré, nicméně rozehrávka nás velice trápila a u Tomase obzvlášť by to chtělo místy hodně zklidnit a zvednout hlavu namísto toho, co nejrychleji mizet od brány.

Předposlední zápas sezony pouze ukázal to, co nám stále chybí a soupeři toho umějí využívat. Pro poslední zápas se proto budeme muset hodně vyhecovat, abychom proti Spartě uhráli lepší výsledek.


pátek 5.6.2015 | Tadeáš Kubů | Přečteno: 2313

Další články