Mladší přípravka B

Starší přípravka "A" - hodnocení jarní sezóny

Starší přípravka  "A" - hodnocení jarní sezóny
Tak je dobojováno, myslím, že se hodnotí fotbalově vydařené jaro, ale .....

Tak je dobojováno, myslím, že se hodnotí fotbalově vydařené jaro, ale se smutným koncem.
Bohužel se v jarní sezóně stalo to čeho jsme se obávali, a to že soupeři hrající pod "B" týmem
se na jaro budou posilovat . V tu chvíli bylo jasné, že záchrana soutěže bude velmi těžká.
K sestupu nás odsoudila podzimní sezóna, v žádném případě fotbalovou hrou, ale body co
jsme nasbírali a těch bylo na podzim pouze šest za šest remíz. To jaro bylo úplně jiné - pět
vítězství a tři remízy by nám v jarní tabulce stačilo na šestou příčku s 18 body, ale bohužel
počítá se do toho i podzim a tak bodů bylo 24 - a to znamenalo sestup z první třídy.
Nic méně si myslím,že i když klukům na jaře nevyšel jeden nebo dva zápasy tak jsme udělali
velký krok dopředu. Kluci hlavy vzhůru a hurá na velké hřiště!!!
A teď k jednotlivým hráčům kádru ještě starší přípravky.






Hodnocení starší přípravky za jarní část sezóny 2006/07



1. Láďa Orlich
V poli jsi odehrál velmi dobrá utkání, post středového záložníka Ti je šitý na míru, dokážeš podržet balón a hlavně přejít přes protihráče. Nejlepší zápas jsi odehrál proti Meteoru, ať to bylo v brance nebo v poli. Při trénincích je vidět snaha.



2. Honza Sedláček
Jako správný kapitán jsi na každém zápase nechal srdíčko, ale musíš se naučit přijímat jak vítězství tak i porážky, uvědom si, že jsi kapitánem a měl bys jít všem vzorem. Na tréninku by jsi měl přidat a i zde ukazovat svoji zarputilost jako při zápasech. Se změnou postu jsi se vypořádal výborně (viz zápas s Chodovem) .



3. Honza Hýbl
Kyblíku my jsme s tvojí jarní sezonou spokojeni. Situace nám bohužel nedovolila zkoušet tě více v záloze, protože vzadu jsi byl pro nás jistotou. Přidáme více na důrazu a aktivitě při tréninku a bude to super. Jsme zvědaví jak se popereš s velkým hřištěm.



4. Milan Zábranský
Jarní zápasová sezona ti zpočátku vyšla, držel si tým a byl naší jistotou v brance, stejně jako Láďa zlepši komunikaci s týmem a hlavně se soustřeď pouze a jen na utkání (viz poslední zápas) ! Trénink je v tvém podání ten nejslabší článek, víme, že jsi živel, ale když tě podesáté musíme okřiknout, něco není v pořádku. Nejsi již malý kluk
a mohl by sis ušetřit navíc naběhané kilometry. Svoji nesoustředěností rozptyluješ ostatní kluky!!!!!




5. Kuba Nezbeda
Nezbi na tvoje stabilně kvalitní výkony v zápasech jsme si zvykli, přehled a jistota se nedají upřít. Ještě na podzim jsi byl taková leklá rybka, ale jaro tě zastihlo ve výborné formě a ještě jsi k tomu přidal i srdíčko. Tvá bojovnost by měla být příkladem všem klukům(jak jsi chtěl zlomit zápas s Libuší nebo s Motorletem bylo úctyhodné) K tréninkům - jakmile se pracuje s balonem je to vše na 100%.



6. Kuba Hošek
Na zápasy ještě nemáš dostatečně natrénováno. Přístup k tréninkům je zodpovědný. Musíš na sobě ale více pracovat a to i ve svém volném čase, abys dohnal kluky a byl rovnocenným spoluhráčem. Určitě je na tobě poznat zlepšení od doby co jsi přišel, jen tak dál.



7. Honza Král
Jaro jsi dle našeho názoru nezačal v optimální formě, ale poslední 4 kola ti vyšla, šel jsi s formou nahoru. Pochopil jsi, že záložník musí vypomáhat také obraně. Myslím, že druhý poločas proti Admiře jsi byl nejlepším na hřišti. V trénincích odvádíš dobrou práci, jen se do nich pusť s ještě větší zarputilostí a vše bude ok.



8. Honza Novák
Jaro nebylo úplně podle našich a doufáme, že ani podle tvých představ. V zimní přípravě jsi vypadal jako vycházející hvězda Hájů, která ale na jaře pohasla. Na tréninku se snažíš, dáváš výborné centrované balony a disponuješ prudkou umístěnou střelou. V zápasech ti chybí rychlost a větší přehled, pomáhej si lepším pokrytím balonu. Tvé standardní situace a rohy jsou excelentní. Co se zlepšilo je verva s jakou jdeš do osobních soubojů.


9. Adam Sova
Nekompromisní pokrytí míče a chytré kličky, to jsou tvé hlavní devízy. V zápasech patříš mezi naše opory a pravá záloha je tvůj šálek čaje. Střílíš i důležité branky. V trénincích pracuješ zodpovědně. Škoda, že tvá účast není častější, doufáme, že jsi všechny nemoci překonal na jaře a na podzim už budeš zdravý jako rybička. Těšíme se na spolupráci v další sezóně.



10. Lukáš Svěchota
Doufáme, že přístup k tvému poslednímu tréninku byl příslibem pro novou sezonu, takhle si to představujeme, Lukáši! V zápasech se sice snažíš, ale pořád to není ten Lukyn, co drze a natvrdo chodil do všech soubojů v zimní lize a přátelských utkání. Jsi veliký univerzál, můžeme a budeme tě dál zkoušet na všech postech.



11. Martin Zelinka
Zelíčko vzrůstem jeden z nejmenších, ale s přehledem naopak největším. Tvůrce hry s velmi dobrou technikou a fotbalovým myšlením. Když chceš dokážeš se i porvat o každý balón. Zkus se častěji dostávat do zakončení a více střílet. V trénincích rád blbneš, ale když jde o práci s balonem, dokážeš jet naplno.



12. Kuba Kloboučník
Tvá bojovnost a zarputilost v téměř všech utkáních by měla být vzorem všem. Oproti podzimu jsi přidal hodně na důrazu i na technice, jen potřebuješ více klidu do zakončení - nebýt zbrklý. Na tréninku býváš ten, který patří mezi ty nejvíce soustředěné a je tě radost trénovat. Jsme zvědavi jak ti prospěje nebo neprospěje velké hřiště.



13. David Lipert
Lipi v obraně jsi výborný, skvělé pokrytí míče a důrazná obrana, to je tvoje! Chce to zlepšit rozehrávku a zbytečně se nezbavovat balónu. V trénincích si odvedeš svoji dobrou práci, tedy spokojenost s celou tvojí jarní sezonou. Oproti podzimu je na tobě pozorovatelné zlepšení.



14. Pavel Rašplička
Doufáme, že jsme přemohli veškeré nemoci a jiná úskalí, která nám bránila v trénincích i na zápasech k lepšímu výkonu, který v tobě jen dříme, na podzim ho věříme, že probudíme. Ty máš fotbal v hlavě, fotbalovost z tebe při tréninku jen čiší, k tomu výborné zpracování, chybí rychlost s dravostí. Zapracujeme na tom a bude to dobré.



15. Tonda
Tony když si přišel jevil jsi se moc dobře, bylo vidět že si s balonem rozumíš a máš rychlost. Bohužel si nám začal stagnovat ne-li se zhoršovat, ale je to jen o tvém přístupu k tréninkům, choď včas a soustřeď se jen na sebe a bude to ok. Zaostáváš ještě v nákopu a technice střely.



16. Filip Jelen
Fílo nevíme čím to, ale myslím, že jako jeden z mála jsi zahrál na podzim lépe než na jaře. Vše začíná na tréninku a tvůj přístup k nim není zrovna ideální, děláš vše jak máš pouze, když víš, že tě trenér sleduje, ale tak to musí být pořád! V zápasech zkus dát dříve balon od nohy a znovu se spoluhráči nabídnout, je to lepší než nespočet kliček na místě. Doufáme, že na podzim budeš zase tou oporou jako jsi byl dřív.





Touto cestou bychom rádi chtěli poděkovat klukům i rodičům za bezvadný přístup k jarní sezóně (tréninky, zápasy a jiné akce) , s přáním klukům hezkých prázdnin a rodičům příjemné dovolené se loučí trenéři Ríša a Filip.





Těšíme se na Vás všechny na letním soustředění.


úterý 26.6.2007 | Klub | Přečteno: 2728

Další články


Rozpis zápasů / Výsledky

27.4.2024, 08:30, Háje UMT.
FC Háje – Junior
Mladší žáci A (2011)
27.4.2024, 10:30, Háje T.
FC Háje – Vršovice
Muži A
27.4.2024, 11:00, Dubeč T.
Dubeč – FC Háje
Mladší přípravka A (2015)
27.4.2024, 11:30, Mikulova UMT.
Dukla JM – FC Háje
Mladší dorost A
27.4.2024, 13:00, Háje T.
FC Háje – Admira
Starší přípravka A (2013)
27.4.2024, 14:30, Sparta Krč T.
Vyšehrad – FC Háje
Mladší žáci A (2011)
27.4.2024, 14:30, Sparta Krč T.
Vyšehrad – FC Háje
Mladší žáci B (2012)
27.4.2024, 14:45, Háje T.
FC Háje – Admira
Starší přípravka B (2014)
27.4.2024, 15:00, Libuš T.
SK Libuš – FC Háje
Mladší dorost B
28.4.2024, 09:00, Podolí UMT.
Podolí – FC Háje
Mladší přípravka A (2015)
28.4.2024, 10:00, Brankovická T.
Kolín – FC Háje
Starší žáci A (2009)
28.4.2024, 11:00, Podolí UMT.
Podolí – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
28.4.2024, 12:15, Brankovická T.
Kolín – FC Háje
Starší žáci B (2010)
28.4.2024, 12:30, Háje UMT.
FC Háje – Union Strašnice
Starší přípravka A (2013)
28.4.2024, 13:00, Kolovraty UMT.
Sokol Kolovraty – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
28.4.2024, 14:45, Zličín T.
FC Zličín – FC Háje
Starší dorost
28.4.2024, 15:00, Háje UMT.
FC Háje – H. Měcholupy
Mladší žáci B (2012)