Muži A

FC Háje JM - Střešovice 3:2 (2:1)

FC Háje JM - Střešovice 3:2 (2:1)
Háje v prvním kole remizovaly na hřišti nováčka ze Stodůlek, Střešovice doma ztratily zápas s ČAFC. Tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. Domácí si v úvodní dvacetiminutovce vypracovali dvoubrankový náskok, ale Střešovice se ještě do přestávky po standardní situaci dostaly do kontaktu. Dokázaly zareagovat i na třetí gól domácích, ale v závěru zápasu se jim už vyrovnat nepodařilo.
3:2
(2:1)
1.kolo v So 22.8.2015 10:30
Háje UMT
FC Háje
Střešovice
Diváci: 0,

Komentář

Skore otevřel v 10. minutě domácí Václav Hruška. Ten se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou a pohotově dorazil míč do sítě. Za dalších osm minut bylo na Hájích ještě veseleji. Po rohovém kopu 

se k odraženému míči na hranici vápna dostal Krejčí a prostřelil vše co mu stálo v cestě.

Hosté však nesložili zbraně a z další standardní situace vstřelil Zimčík kontaktní gól. Na zadní tyči si naskočil na rohový kop z levé strany a hlavou překonal Tlustého. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Na rozdíl dvou branek domácí podruhé odskočili po hodině hry. V 62. minutě Solař atakoval odkopávajícho brankáře Štěpánka, ten napálil míč jen do něj a Solař jej v poklidu poslal do prázdné branky.

Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal v 72. minutě Šulc. Po přímém kopu z poloviny hřiště se dostal k odraženému míči a poslal ho za záda Tlustého. Víc už hosté nestihli a po dvou kolech zůstávají bez bodu. Domácí už mají čtyři.

FC Háje - SK Střešovice 3:2 (2:1)
Branky:
10. Hruška, 18. Krejčí, 62. Solař - 39. Zimčík, 72. V. Šulc. ŽK: 72. Krejčí, 84. Vlasák, 88. Brož -
41. V. Šulc, 50. Zimčík. Rozhodčí: Rodová - Váša, Opočenský. Diváků: 40.
Háje: Tlustý - Vlasák, Krejčí, Dub, Lojda (90. Vejvalka) - Duka (46. Solař), Fedič, Brož, Hruška, Balík (69. Hančl) - Soucha (86. Grešnjakov). Trenér: Petr Procházka.
Střešovice: Štěpánek - Inneman, Toman, Zimčík, Charvát - Morgenstern, Kopal (46. Smejtek), Vokurka, Zvolenský (67. Brantal) - V. Šulc, Mikš. Trenér: Radek Trhlík.

Hlasy trenérů
Petr Procházka (Háje):
„Naše vítězství 3:2 je zasloužené. Když soupeř v závěru snížil na rozdíl jediného gólu, tak těch posledních 12 minut nás zatlačil a my se začali bát o výsledek. Měli jsme to rozhodnout v náš prospěch dříve .”
Radek Trhlík (Střešovice): „Z naší strany není moc co hodnotit. Dostali jsme tři góly, dali jen dva, takže jedeme s prázdnou. Nebudu hodnotit jak padly góly, platí všechny stejně a my jich prostě dali méně a jeli domů zklamaní.”

Nejlepší hráč Hájů: Martin Tlustý.
Nejlepší hráč Střešovic: Martin Charvát.
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Martin Brož (Háje).

Lubor Mírek


sobota 22.8.2015 | www.fotbalpraha.cz | Přečteno: 3122

Další články