Muži B

FC Háje JM B - Cholupice B 4:0

FC Háje JM B - Cholupice B 4:0
Podzimní sezónu jsme už tradičně zahájili domácím zápasem s Cholupicemi „B“.
4:0
1.kolo v Ne 23.8.2015 17:00
Háje UMT
FC Háje
Cholupice
Diváci: 0,

Komentář

FC Háje JM „B“ - FK Sokol Cholupice „B“

4 : 0 ( 2 : 0 )

Hráno : 23.8.17:00 hřiště UMT FC Háje

Rozhodčí : Kvapil – Volák,Poustka

Branky : 55.Hančl,60.Pánek,75.Sojka,78.Lojda
Sestava :Provazník

Štípek,Dvořák,Sojka,Čížek
Boháč,Vejvalka(46.Hovorka),Pánek,Hančl(76.Lojda)

Martinák(20.Pravenec),Grešnjakov

Podzimní sezónu jsme už tradičně zahájili domácím zápasem s Cholupicemi „B“.

V minulých letech jsme hosty doma vždy jasně přehráli a zvítězili větším rozdílem. Naopak jarní zápasy pro nás byly vždy velkým trápením a byli jsme rádi za získaný bod. Historie nám tedy velela soupeře deklasovat.

Dění v prvním poločase by se dalo shrnout dvěma slovy – velká nuda. Za zmíňku na naší straně stojí jen technická střela Pravence, která skončila na břevně a brejk Hančla, jenž ztroskotal na brankáři. Hosté nás vystrašili nebezpečnou střelou z dálky, kterou vyrazil Provazník na roh.

Druhá půle to už byla jiná káva. Od první minuty jsme soupeře přehrávali a neustále útočili. První velkou šanci měl v 54. Hančl. Grešnjakov zatáhl na levé straně míč do vápna, přihrál Hančlovi, ale jeho střela směřující do branky trefila obránce. V 55. minutě po podobné akci jsme šli konečně do vedení. Štípek prošel po pravé straně, před brankou našel nabíhajícího Hančla, který rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře 1:0. Další branka následovala v 60. minutě. Pravenec nacentroval před šesnáctku, Pánek si na prsou nádherně zpracoval míč a prudkou střelou navýšil naše vedení 2:0. Od toho okamžiku bylo na hřišti již jen jedno mužstvo, které hrálo. Cholupičtí byli značně otrávení a více než hře se věnoval modlení, aby zápas neskončil debaklem. V 67. střílel Boháč do šibenice, ale brankář jeho střelu zázračným zákrokem vyrazil. 74. Grešnjakov přihrával zprava na zadní tyč, kde číhal Hančl. K naší smůle se brankář stačil přesunout a šanci zlikvidoval. O minutu později v 75., ale nezabránil Sojkovi, který zužitkoval přihrávku Štípka 3:0. V 78. minutě byla k vidění blesková akce na jeden dotek. Od našeho vápna poslal Dvořák pas před soupeřovu šesnáctku, Lojda ho prsami sklepl na Hovorku, ten mu míč z první obloučkem vrátil za obranu a Lojda z voleje poslal míč kolem vyběhnutého brankáře 4:0. Zbývající čas zápasu se již nic důležitého nestalo. Hosté se soustředili, aby silou vůle zrychlili chod hodinek hlavního rozhodčího a naši borci asi podlehli uspokojení a možná i trochu lítosti nad bezmocným soupeřem.

Zápas skončil tedy opět naším jasným vítězstvím, ale výkon z prvního poločasu by na vítězství nestačil. Ve druhé půli jsme zvýšili tempo a zpřesnili hru a to nás dovedlo k zisku všech bodů. V dalších zápasech by se nám podobný výpadek z prvního poločasu mohl krutě vymstít.

Ve druhém kole, v zápase s nováčkem soutěže béčkem Chaber, budeme hájít první místo. Za domácí pravidelně nastupuje fotbalista roku 1983 a 1985, glosátor současného dění šedesátiletý Ladislav Vízek. Občas se v sestavě objeví i evropští vícemistři Vladimír Šmicer a Patrik Berger. Zápas se hraje v neděli 30.8. od 17:00 hod.


neděle 23.8.2015 | Petr Lojda | Přečteno: 4785

Další články