Mladší žáci A (2011)

Loko Vltavín - Mladší žáci A 0:5 (0:2)

Loko Vltavín - Mladší žáci A 0:5 (0:2)
Úvodní zápas přeboru Prahy v kategorii mladších žáků skončil pro nás vítězstvím, které mohlo být i vyšší.
0:5
1.kolo v Ne 6.9.2015 12:30
Loko Vltavín UMT
Loko Vltavín
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Hrálo se za velkého větru, v první půli jsme hráli proti větru, druhou po větru. Hřiště bylo netradiční, na malé umělce na Lokádě jsme hráli od vápna k vápnu. Soupeř byl spíše menšího vzrůstu, kromě brankáře, který měl několik dobrých zákroků.

Hru jsme v tomto zápase přizpůsobili až na několik výjimek soupeři, který hřiště hodně zahušťoval. Soupeř hrál velmi jednoduše na své půlce a často míče spíš vykopával. My jsme se snažili rozehrávat od brány a věřím, že v tom nastal posun a i nadále se bude rozehrávka zlepšovat. Souvisí to hlavně s pohybem hráčů a roztažením hry do šířky. Kluci měli několik zajímavých momentů, akcí na jeden dotek, roztažení hry, zajímavých průnikových přihrávek. Chvílemi jsme byli méně důrazní, chce to větší snahu o zisk míče. Věříme, že dobré momenty, které v zápase byly, budou přibývat s herní praxí. 

Děkujeme rodičům za podporu i ve větrném počasí. Děkujeme 2004 za výpomoc. 

Zápasu se zúčastnili: Pája Chromec, Dan Lacko, Péťa Mašek, David Truong, Ráďa Kostka, Fíla Čamek, Alex Velyhan, Vojta Uhlíř, Vilda Suchánek, Péťa Müller, Dan Pechanec, Jirka Vybíral, Ondra Michálek


neděle 6.9.2015 | Otmar Mansour | Přečteno: 3082

Další články