Muži B

FC Háje JM B - Sokol Řepy 3:0 (2:0)

FC Háje JM B - Sokol Řepy 3:0 (2:0)
V dalším domácím zápase jsme se střetli se Sokolem Řepy. V minulém ročníku jsme doma prohráli 1:2 a na hřišti soupeře vyhráli 4:0. Věděli jsme, že tým soupeře tvoří většinou starší hráči. Hosté proto pohyb nahrazují důrazem v osobních soubojích a těží ze zkušeností.
3:0
(2:0)
5.kolo v Ne 20.9.2015 16:30
Háje UMT
FC Háje
Řepy
Diváci: 0,

Komentář

FC Háje JM „B“ - Sokol Řepy

3 : 0 ( 2 : 0 )

Hráno : 20.9.16:30 hřiště UMT FC Háje

Rozhodčí : Hruška– Buřil,Grégr

Branky : Rapant,Hančl,Slabý
Sestava : Provazník

Štípek,Dvořák,SlabýČížek
Solař,Brož,Lojda(88.Grešnjakov),Hančl(75.Novák)

Rapant,Soucha(62.Vejvalka)

Od začátku zápasu jsme pohybem a aktivitou soupeře přehrávali. Vytvářeli jsme si i brankové příležitosti a ty zahazovali. Vedení jsme se ujali v 20. minutě. Lojda prošel do rohu hřiště přenechal Solařovi, který poslal přihrávku před branku. Míč trefil ruku jednoho z bránících hráčů a odrazil se k volnému Rapantovi. Ten se ocitl ve složité situaci. Stál dva metry od branky tváří v tvář bezmocnému brankáři. Prokázal vlastnosti zabijáka a šanci chladnokrevně využil 1:0. Krásnou, rychlou akci naši hráči předvedli v 43. minutě. Brož na půlící čáře vybojoval míč a poslal přihrávkou do brejku Solaře. Na druhé straně se rozeběhl Hančl. Vypadalo to jako když běží Gatlin s Boltem, proto se není co divit, že pelášili pouze na jednoho obránce. Ve vápně Solař přihrál Hančlovi, který míč zasekl, udělal kličku brankářovi a navýšil vedení na 2:0. Nutno podotknout, že se jednalo o první Hančlův gól pravou nohou v jeho šestnáctileté kariéře. Hosté se v prvním poločase dostali do jedné nebezpečné situace. S prudkou střelou ze 17ti metrů si Provazník bez problémů poradil.

Ve druhém poločase jsme jasně ovládli hřiště. Hosté odpadli a my měli jednu šanci za druhou. Bohužel to byl ale festival v zahazování loženek. Šance nevyužili Hančl, Soucha, Rapant, Lojda, Brož. Gólu jsme se dočkali až v 87. minutě, kdy na hostujícího brankáře vyzrál Slabý. Napravo dvacet metrů od branky jsme kopali trestný kop. Brankář patrně čekal střelu přes zeď, ale Slabý poslal kolem zdi skákavou střelu. I když to byla slabá střela, přesto skončila v brance 3:0. V poslední minutě byl ve vyložené šanci faulován Vejvalka. Hosté se už chystali, že budeme kopat penaltu. K údivu všech, ale rozhodčí nařídil odkop od branky.

Pátý zápas, páté vítězství. V dalších utkání ale musíme zvýšit efektivitu ve využívání šancí. S lepšími týmy by nás zahazování mohlo stát body.

V neděli 27.9. ve 14:00 hrajeme v Ďáblicích s místním béčkem. I když se jedná o tradičního soupeře, neznáme jeho sílu. Z týmu domácích odešla řada opor do Satalic a nahradili je hráči, které neznáme. Ani to nám jistě nezabrání v pokračování vítězné serie a i nadále budeme na čele tabulky.


neděle 20.9.2015 | Petr Lojda | Přečteno: 4142

Další články