Mladší žáci A (2011)

FK Dukla JM - Mladší žáci A 4:4

FK Dukla JM - Mladší žáci A 4:4
Čtvrtý zápas pražského přeboru jsme odehráli v sobotu 19.9. na hřišti Mikulova.
4:4
(3:2)
3.kolo v So 19.9.2015 15:30
Mikulova UMT
Dukla JM
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Od první minuty se ukázalo, že největší problém nám bude dělat fyzicky velice vyspělý útočník domácích. Už asi po dvou minutách jsme prohrávali 1-0 když se trefil z přímého kopu z půlky hřiště hráč domácích. Rychlý gól nás zaskočil a za dalších pár minut jsme inkasovali podruhé a to po rohovém kopu, při kterém jsme nechali soupeře ve vápně pohodlně nebráněného skórovat / dvě standardní situace = 2 góly / Aspoň víme, na co se při tréninku zaměříme. Musíme říct, že po druhé brance jsme měli strach z toho aby to kluci nevzdali, naštěstí celý tým ukázal velké odhodlání a za pár minut jsme po krásné akci vstřelili kontaktní gól. V této pasáži hry jsme byli lepší a soupeři jsme toho moc nedovolili, bohužel se nám nepodařilo srovnat skóre a po jedné z mála chyb jsme znovu inkasovali. To ale již kluci byli optimálně zahřátí a bylo z nich cítit velké odhodlání, díky kterému jsme během pár minut srovnali dvěma krásnými góly skóre. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu 3-3

O přestávce jsme trochu promíchali sestavu a museli jsme nuceně střídat brankáře / namožený prst na ruce / Také jsme si řekli pár taktických pokynů a hned na začátku druhé půle jsme šli do vedení 3-4 . Bohužel se nám nepodařilo proměnit následnou velkou šanci a vzápětí jsme inkasovali my. / nedáš-dostaneš / Tento stav vydržel až do konce utkání i po pár šancích, které byly na obou stranách.

Hodnocení: Bohužel jsme trochu zaspali na začátku utkání a to nás stálo dva laciné góly. Kromě posledních deseti minut jsme předváděli pěkný kombinační fotbal ozdobený individuálními akcemi. Celý zápas se hrál ve velikém tempu nahoru dolu a bylo se na co dívat. Poslední desetiminutovka byla spíš urputný boj ve středu hřiště. Škoda posledních dvou minut kdy jsme měli dvě příležitosti zápas rozhodnout v náš prospěch.

Chtěli bychom pochválit kluky za to, že ani za stavu 2-0 nepřestali hrát náš fotbal a skóre otočili. Trochu se nám nelíbila koncentrace v prvních minutách při řešení standardních situacích soupeře a také to rozebereme na příštím tréninku. Nebudeme chválit jednotlivce i když výborných individuálních výkonů tam bylo hodně, ale pochválíme celý tým za výbornou spolupráci a odhodlání na hřišti.

Sestava: Pavel Chromec, Ráďa Kostka, Alex Velyhan, Honza Šimánek, Dan Pechanec, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Fíla Čamek, Vojta Nevečeřal, Sendi Murk, Adam Peterka, Marek Salvet


sobota 19.9.2015 | Josef Kostka | Přečteno: 3129

Další články