Mladší žáci A (2011)

Praga - Mladší žáci A 6:0

Praga - Mladší žáci A 6:0
Minulý zápas s Duklou jsme kluky chválili za bojovnost a nadšení do hry. Tento zápas budeme naopak kluky kritizovat za špatný přístup a malou bojovnost. Co tento zápas ukázal...
6:0
5.kolo v So 3.10.2015 08:45
Praga T
TJ Praga
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

1.Terén: Vůbec jsme si nemysleli, že nám travnatý povrch může dělat až takové potíže. Je pravda, že tráva byla po ránu vlhká a dost to klouzalo, v prvních deseti minutách podklouzl snad každý náš hráč a to nás stálo první gól, kdy náš brankář při rozehrávce podklouzl a pro soupeře už nebyl problém skórovat. Těchto pádů v osobních soubojích bylo po celý zápas opravdu hodně, bohužel ale jen z naší strany.

2.Čas utkání: Na našich hráčích byla vidět ospalost, nesoustředěnost a vůbec se nedokázali za celý zápas dostat do tempa. Možná by to chtělo pro příště, aby šli kluci brzo spát a také o něco dříve vstávali, tak aby měli dostatek času se psychicky a fyzicky na zápas připravit.

3.Bojovnost: K tomuto bodu nemáme komentář, protože bojovnost zdobila pouze soupeře a díky ní nás také porazili.

4.Individuální chyby: Bohužel spousta našich hráčů není schopna plnit pokyny trenérů a z toho pramení spousta chyb, po kterých většinou dostáváme laciné góly.

5.Útočná fáze: Ani v tomto bodě jsme neuspěli. Pokud mužstvo vystřelí dvakrát na bránu za celý zápas, tak rozhodně nemůže pomýšlet na vítězství.

Průběh zápasu: Prvních pět minut byla hra vyrovnaná a trochu se zdálo, že jsme lepším týmem. Pak ale přišly dvě individuální chyby a prohrávali jsme 2-0 . To byl také poločasový výsledek. V kabině jsme si řekli, co budeme hrát a jak to budeme hrát. To nám vydrželo zase jenom prvních pět minut, kdy jsme měli dvě šance a nedokázali je zakončit. Pak již přišli další chyby z naší strany a skóre postupně narůstalo až do konečného výsledku 6-0.

Doufáme že, tento zápas vrátí kluky zpět na zem a že zjistili, že fotbal se bez nasazení a bojovnosti hrát nedá. Soupeř na tom nebyl fotbalově tak jako my, rozdíl byl pouze v tom, jak k zápasu přistoupili. Zatímco my jsme nevyhráli jediný osobní souboj, tak jim se po vyhraných soubojích dařilo nás přečíslit a zakončit, jejich bojovnost a obětavost rozhodla zápas.

Prohrát se určitě může, ale mělo by to být se vztyčenou hlavou tak abych se nemusel za svůj výkon stydět.

Snad se dokážeme z našich chyb dostatečně poučit. Zvedneme hlavy, protože nás čeká ještě spousta práce. Takže hlavu vzhůru a chuť do tréninku.

Sestava: Ali Abdullah, Ráďa Kostka, Alex Velyhan, Honza Šimánek, Dan Pechanec, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Fíla Čamek, Vojta Nevečeřal , Adam Peterka , Dan Lacko 


sobota 3.10.2015 | Josef Kostka | Přečteno: 2607

Další články