Starší přípravka B (2014)

ČAFC Praha - Starší přípravka 2006

ČAFC Praha - Starší přípravka 2006
V úterním odpoledni jsme odehráli další utkání hrané během týdne. Jak se opět ukázalo, tyto termíny nám nevyhovují. Měli jsme jednoho hráče na střídání na dvě hřiště.
23:9
4.kolo v Út 29.9.2015 16:30
ČAFC UMT
ČAFC
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

V prvních dvou čtvrtinách jsme svojí aktivitou nestačili na soupeře. Většina hráčů se na hřišti dokáže orientovat, jen máme pomalé reakce na situace v samotné hře. Po ztrátě míče se nám nechce vracet a necháváme v tom někdy brankáře samotného. Tímto způsobem nás soupeř trestal brankami.

Kluci nemají po posledních zápasech takovou chuť do zápasu. Když dostanou branku, není vidět, že by s tím něco chtěli udělat. Na jednu stranu to chápu, neboť mají teď v hlavách neúspěch z předchozích zápasů. Pokud se, ale chceme odrazit, je potřeba zapomenout na to, co bylo a najít chuť a motivaci vyhrávat.

O tom jsme se nakonec bavili i o přestávce po druhé čtvrtině. Po celý zápas jsme hráli pěkný fotbal, změna oproti první polovině zápasu byla v nasazení. V momentě, kdy jsme hráli aktivně a soupeře napadali, získávali jsme většinu míčů a dostávali se do šancí. Nejdříve jsme spoustu šancí spálili. Plno tyček, břeven a smůly. Nakonec jsme smůlu proměnili a herně jsme soupeře v poslední čtvrtině přehrávali.

Je potřeba říct, že za celý zápas si soupeř výhru zasloužil. Herním projevem na konci utkání jsme ukázali, jak dokážeme zapnout a získat na hřišti převahu.

Utkání se zúčastnili: Málek, Lacko, Konečný, Kubánek, Hadraba, Goikoetxea, Domša, Zlatuška, Trnka, Stříbrský, Sojka, Slavík, Pešír.


úterý 29.9.2015 | Jan Špinka | Přečteno: 2791

Další články