Mladší žáci A (2011)

SK Union Vršovice - Mladší žáci A 1:8

SK Union Vršovice - Mladší žáci A 1:8
Druhé utkání na trávě v této sezoně, jsme zvládli s obrovským přehledem.
1:8
(0:3)
8.kolo v So 24.10.2015 10:45
Vršovice UMT malá
Vršovice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Průběh zápasu: Utkání jsme začali s novým obsazením herních postů. Zápas začal ve velkém tempu, které jsme diktovali my. Po sedmi minutách po pěkné kombinaci jsme se ujali zaslouženě vedení. V prvním poločase se hrál pohledný fotbal a my jsme postupně navyšovali skóre. Poločas skončil 3-0. Do druhého poločasu, jsme vstupovali s cílem odehrát druhou půlku utkání, jako tu první a to se nám také podařilo, po koncentrovaném výkonu se skóre vyšplhalo na konečných 8-1.

V tomto zápase hráči splnili vše, na co jsme je upozornili a odměnou jim za to byla vysoká výhra a hezký fotbal. Samozřejmě že náš výkon nebyl úplně bezchybný, ale to dnes nehrálo žádnou roli, protože naši hráči se snažili každou nepovedenou věc ihned napravit. Paradoxně největším nepřítelem je nám stále travnatý povrch, na kterém nemáme úplně ideální pohyb (doufáme, že v budoucnu na trávě odehrajeme větší počet utkání – snad i domácích.) V poslední třetině zápasu podtrhl náš skvělý výkon, debut našeho nového gólmana – Fílo Welcome !!! – skvělá práce.

Pěkné utkání po pěkném týmovém výkonu, které bylo okořeněno i skvělými individuálními útočnými akcemi a také skvělými zásahy brankářů.

Sestava: Pavel Chromec, Filip Lauber, Ráďa Kostka, Dan Pechanec, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Dan Lacko, Ondra Michálek, Alex Velyhan , Honza Šimánek ,Péťa Mašek


sobota 24.10.2015 | Josef Kostka | Přečteno: 3795

Další články