Mladší žáci A (2011)

Mladší žáci A - FC Zličín 7:1 (3:0)

Mladší žáci A - FC Zličín 7:1 (3:0)
V utkání s týmem z chvostu tabulky, bylo nejdůležitější zvládnout nepodcenění soupeře. Nejlepším receptem by asi bylo nesledovat tabulku - jít zápas od zápasu a zbytečně se nerozptylovat tím na jakém místě soupeř je.
7:1
9.kolo v St 28.10.2015 12:30
Háje UMT
FC Háje
FC Zličín
Diváci: 0,

Komentář

Průběh zápasu: Do utkání jsme vstoupili s jasným cílem dát co nejdříve uklidňující gól. Bohužel jsme zase prospali začátek a soupeře jsme nechali si vypracovat tutovou šanci, kterou naštěstí neproměnil. To nás trochu nabudilo a hned z protiútoku jsme se radovali z gólu my. Dalších dvacet minut se hrál fotbal na půlce soupeře, ale bez gólového efektu. Druhou branku jsme vstřelili po povedené individuální akci z křídelního prostoru až ve dvacáté minutě. Pár minut před koncem poločasu, po pěkném průniku středem pole, byl náš hráč faulován a byla nařízena penalta, kterou jsme bohužel neproměnili. Do kabiny jsme šli tedy za stavu 2-0. Do druhé půle, jsme udělali pár změn po taktické stránce a to nám přineslo po deseti minutách zápasu pohodlné skóre 4-0. Zbytek zápasu se odehrál na půlce soupeře, ale spíš to připomínalo více bitvu uprostřed hřiště než pěkný kombinační fotbal. I přesto jsme se dokázali ještě třikrát prosadit a dokonce jsme si dali takový skoro vlastní gól. Zápas skončil 7-1.

Výsledek zápasu je lepší, než předvedená hra. Popravdě musíme přiznat, že proti soupeřům co brání v sedmi lidech na vápně, se hraje vždy obtížně a důležité je jim vstřelit co nejdříve gól a to se nám také povedlo. Po osmi odehraných kolech, jsme poprvé hráli se soupeřem, který fotbal moc hrát nechtěl. V každém předešlém zápase byli vidět pěkné fotbalové akce ze strany soupeřů, v tomto utkání to však neplatilo. Pro naše hráče je to velká zkušenost, hrát proti jen bránícímu týmu a určitě se nám to do budoucna bude hodit. Těžké utkání plné tvrdých soubojů s dobrým výsledkem.

Sestava: Pavel Chromec, Tomáš Bláha, Ráďa Kostka, Dan Pechanec, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Dan Lacko, Alex Velyhan ,Péťa Mašek , Adam Peterka , Adam Rubeš, Ondra Beneš


středa 28.10.2015 | Josef Kostka | Přečteno: 3147

Další články