Mladší žáci A (2011)

SK Střešovice 1911 - Mladší žáci A 4:5

SK Střešovice 1911 - Mladší žáci A 4:5
Bojovný a tvrdý zápas jsme v závěru urvali v náš prospěch.
4:5
10.kolo v Ne 8.11.2015 14:00
Střešovice UMT
Střešovice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Před zápasem jsme museli udělat změnu na brankářském postu, kvůli zdravotním potížím naší jedničky. Tak jako skoro v každém zápase jsme zaspali začátek utkání a v šesté minutě soupeř kopal penaltu po pozdní reakci naší obrany. Gólman sice penaltu vyrazil, ale naši hráči nestačili zas zareagovat na odražený balón a soupeř vedl 1-0. V tuto chvíli se hrál fotbal nahoru-dolu plný tvrdých osobních soubojů na obou stranách. Obdržený gól nás naštěstí probudil a po pěkných fotbalových akcích jsme skóre otočili na 3-1, běžela čtrnáctá minuta. Skóre se přelévalo jako přesýpací hodiny, soupeř hned za třicet vteřin po našem třetím gólu korigoval stav na 3-2. Aby toho nebylo málo tak ve třicáté minutě po našem nedůrazu domácí vyrovnali na 3-3. Hned na to jsme zase šli do vedení my po pěkné kombinaci 4-3. Za tohoto stavu se také šlo do kabin. Cíl do druhého poločasu byl jasný, nedělat tolik chyb na vlastní půli a snažit se přidat rozdílový gól. Šance na skórování měly obě mužstva, ale brankáři své týmy podrželi. Fotbal v druhé půli byl ještě tvrdší a fyzicky náročnější, než v první půlce, postupem času přibývaly i ostřejší zákroky. V padesáté minutě soupeř využil našeho zaváhání a opět vyrovnal 4-4. V dalších deseti minutách jsme šli čtyřikrát sami na bránu, ale střelecky jsme se prosadili až při posledním pokusu 5-4. Tento stav již vydržel do konce utkání.

Kluci sehráli zápas, ve kterém se hrálo tvrdě a rychle, trochu je srážely obdržené branky, ale vždy se dokázali zvednout a dotáhli utkání do vítězného konce. Malinko nám chyběla větší přesnost v rozehrávce, kterou však kluci dokázali nahradit bojovností a to hlavně v druhém poločase.

Sestava: Tomáš Bláha, Ráďa Kostka, Dan Pechanec, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, , Adam Peterka, Dan Lacko, Péťa Charvát, Honza Šimánek, Ondra Michálek, Filip Čamek , Alex Velyhan


neděle 8.11.2015 | Josef Kostka | Přečteno: 4898

Další články