Mladší žáci A (2011)

Mladší žáci A - ČAFC Praha 6:4 (2:3)

Mladší žáci A - ČAFC Praha 6:4 (2:3)
Poslední kolo podzimu, jsme doma přivítali soupeře ze Spořilova tým ČAFC.
6:4
11.kolo v Út 17.11.2015 13:45
Háje UMT
FC Háje
ČAFC
Diváci: 0,

Komentář

Do zápasu jsme vlétli ve velkém tempu a hned jsme si vypracovali tři vyložené šance, jenže ani jednu jsme nevyužili a tak se znovu potvrdilo pořekadlo: nedáš-dostaneš, když si soupeř vypracoval svou první šanci a ve druhé minutě skóroval. Inkasovaný gól nás nerozhodil a po pár minutách jsme skóre srovnali 1-1. Dál se hrál fotbal plný nepřesností a spíš byla vidět bojovnost než pěkné akce. Druhý gól jsme přidali z doražené penalty a zdálo se, že se nadechujeme k většímu obratu. To bohužel pravda nebyla a v následujících dvou minutách jsme vyrobili dvě chyby z kategorie přípravek, které soupeř potrestal a skóre bylo 3-2 pro hosty. Za tohoto stavu skončil první poločas. Ve druhé půli jsme zlepšili práci s míčem, pohyb a také důraz, za patnáct minut jsme stav otočili v náš prospěch 5-3. Soupeř ještě korigoval skóre na 5-4 , ale závěr patřil nám. Konečný výsledek 6-4.

První poločas moc fotbalových akcí nenabídl, spíše byli vidět osobní souboje a hodně odkopnutých balonů. Ve druhé půli už to z naší strany bylo poměrně fotbalovější a po zásluze jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Trochu nás mrzí práce zadních řad, která dle našeho názoru udělala mnoho zbytečných chyb, jak v bránění tak hlavně při rozehrávce. Skoro by se dalo říct, že všechny obdržené góly jsme soupeři doslova darovali.

Konec dobrý všechno dobré – Tak jak jsme sezonu zakončili, tak snad i na jaře začneme – to je vítězně.

Sestava: Pavel Chromec , Ráďa Kostka, Dan Pechanec, Péťa Müller, Vojta Uhlíř, Dan Lacko, Péťa Charvát, Honza Šimánek, Ondra Michálek, Filip Čamek , Alex Velyhan, Adam Rubeš, Ondra Beneš


úterý 17.11.2015 | Josef Kostka | Přečteno: 3172

Další články