Předpřípravka A (2017)

Předpřípravka 2009 - FC Tempo

Předpřípravka 2009 - FC Tempo
V sobotu jsme odehráli zápas na Schulhoffce proti Tempu. Domluvili jsme se na třech hřištích, kdy jsme na jednom hráli 4+1 a na dvou 3+1 na házenkářské branky.
:
v So 23.4.2016 14:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Tempo

Komentář

Zápas odehrály o víkendu tak všechny děti, které mohly. Kluci si proti Tempu zahráli pěkný zápas, měli jsme jednoho na střídání na všechny hřiště, takže se hodně hrálo. U kluků byla vidět chuť do hry, nasazení a touha dát gól. Kluky jsme občas rotovali, aby si někteří vyzkoušeli jak hru 4+1, tak i 3+1, pro některé bylo příhodnější zůstat spíše na jednom hřišti. Góly padaly na obou stranách, celkově se fandilo a zápas se odehrál v pěkné a příjemné atmosféře. Takhle kdyby vypadalo každé utkání, bylo by to radostné. Kluci nám ukázali spoustu podnětů, co se jim daří z tréninku zapojovat do zápasu a co bychom v trénincích měli dělat, co nám v zápasech chybělo. Není však třeba spěchat a je důležité si stále uvědomovat, že hlavní je všeobecný rozvoj a ne se hnát někam unáhleně. 

Děkuji za podporu rodičů.

Zápasu se zúčastnili: Tom Bílek, Domča Čáp, Víťa Dovhanych, Míša Holý, Ondra Mašek, Honza Moravec, Matěj Mrzena, Tom Pešír, Vojta Sajler, Marťas Sršeň, Pepa Vančura, Jára Votípka, Oliver Bergmann, Kuba Foltýn


sobota 23.4.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 1594

Další články