Starší přípravka B (2014)

Dukla JM - Starší přípravka 2006

Dukla JM - Starší přípravka 2006
Začátek zápasu byl na obou hřištích odlišný. Na prvním hřišti jsme byli od začátku aktivnější a vyhrávali jsme souboje, naopak na druhém hřišti jsme do zápasu nevstoupili dobře. Po první čtvrtině jsme vyměnili jednoho hráče na každém hřišti, abychom hřiště vyrovnali.
14:19
17.kolo v Ne 15.5.2016 10:15
Schulhoffova T
Dukla JM
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Další dvě čtvrtiny byly z naší strany velmi dobré, výměna nám prospěla a na obou hřištích jsme měli převahu. Výsledkem byly velmi pěkné akce, které měly myšlenku, kvalitní provedení a brankové zakončení. Hráči odvedli velmi dobrý výkon a vítězství si zasloužili. V poslední čtvrtině jsme na jednom hřišti vyměnili brankáře a zdálo se mi, že i někteří hráči polevili, projevilo se to hlavně v pomalém vracení se na svou polovinu. I to zapříčinilo, že jsme v poslední čtvrtině dostali na tomto hřišti 6 branek z celkových 7, které jsme na tomto hřišti obdrželi celkově za všechny čtyři čtvrtiny. To byla jediná malá kaňka na jinak skvělém zápase z naší strany.

Tento zápas nám dává sebevědomí do dalších utkání. V tréninku se nyní zaměříme hlavně na rychlost v přepínání mezi obranou a útokem. V zápase se také projevilo, jak jsou pro hráče přínosné brankářské tréninky. Hráči, kteří tyto tréninky navštěvují, udělali velký pokrok a v samotné hře nám velmi pomáhají.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš F., Domša, Goikoetxea, Hadraba, Konečný, Kubánek, Limberg, Lacko, Málek, Nešpor, Sobotka, Hoffman, Slavík, Stříbrský, Trnka, Zlatuška


neděle 15.5.2016 | Jan Špinka | Přečteno: 3766

Další články