Mladší žáci C (2008)

Střešovice B - Mladší žáci 2005

Střešovice B - Mladší žáci 2005
V sobotu dopoledne jsme odehráli zápas na rozbitém hřišti ve Střešovicích.
6:4
3.kolo v So 24.9.2016 10:00
Střešovice UMT
Střešovice B
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Smíšené dojmy z tohoto zápasu máme asi všichni. Nic nevystihne tento zápas lépe, než tři slova - zápas dvou poločasů. I když jsme se do zápasu dostávali trošku déle, hlavně díky těžkému terénu, tak v první polovině jsme byli výrazně lepším mužstvem. Vycházela nám rozehrávka i přechod do útoku, a až na dva nešťastné momenty i práce v obraně. Dostali jsme zbytečné a nešťastné góly, ale na ty, které jsme dali, jsme potřebovali znovu mnoho šancí. Pasáž zápasu od stavu 2:1, až do vyrovnáni soupeře, byla z naší strany vynikající a fotbal se musel fanouškům líbit. I přes naší převahu první polovina skončila 2:2. 

Ovšem do druhé poloviny jsme nastoupili jako vyměnění. Najednou to, co v první polovině fungovalo, jsme přestali dělat, a začali jsme balóny nakopávat, což pro nás znamenalo, že jsme byli druhou polovinu pod tlakem. I tak se nám z brejků podařilo dvakrát skórovat a stav byl vyrovnaný 4:4. 2 minuty před koncem jsme dostali gól a hned po rozehrávce následoval další, takže konečné skóre bylo 6:4 pro domácí. 

Výsledek mě mrzí, protože kluci bojovali a chtěli špatné výsledky zlomit. Cítili jsme, že to by mohl být ten pravý zápas. Nepodařilo se to, ale musíme zvednout hlavu a už ve středu udělat všechno pro to, abychom si vítězstvím vrátili ztracené sebevědomí.


sobota 24.9.2016 | Martin Zálepa | Přečteno: 1895

Další články