Mladší přípravka B (2016)

Mladší přípravka 2009 - FA Praha

Mladší přípravka 2009 - FA Praha
K prvnímu domácímu utkání v té o trochu těžší soutěži jsme nastoupili proti týmu FA Praha. V týdnu jsme se na tréninku zaměřili na vysvětlování zápasových věcí při fotbálku a dělali cvičení na výběr místa. Potěšilo mě, že obojí se v zápase objevilo.
15:19
11.kolo v St 28.9.2016 10:15
Schulhoffova UMT
FC Háje
FA Praha
Diváci: 0,

Komentář

Ze zápasu si odnáším pozitivní dojmy. Tedy vynechám úvodních 10 minut, kdy jsme hlavou byli úplně někde jinde. Rád bych nakoukl, kde přesně to bylo, ale asi by se to dětem nelíbilo nakouknout do jejich světa.

Měli jsme jednoho hráče na střídání na obě hřiště, neboť nám Jára vypadl pro střevní potíže. Kluci si tedy odnesli velkou porci odehraných minut. A nutno říct, že z mého pohledu to byly minuty, které bych si při zápase představoval pravidelněji. Soupeř byl lepší primárně ve dvou věcech: pozornost a síla v osobních soubojích, v síle střel. V ostatních věcech jsme spíše byli lepšími my. Co se týče individuální práce s míčem, výběru místa, řešení situací když jsme měli míč, nabíhání si. To se nám dnes dařilo. Škoda, že jsme mnoho pěkných akcí nezakončili brankou, neboť dnes jsme měli určitě příležitost podruhé pokořit 20 gólů. Dostávali jsme spíše jednodušší branky, buď nakopávkou z větší vzdálenosti, protože razance střel soupeře byla silná, či do prázdné branky, kdy však naši brankáři velmi dobře vyjížděli. My jsme se na gól napracovali. To rozhodlo, že jsme těsným rozdílem prohráli, z čehož byli kluci v šatně skleslí, ale ještě než jsme se jich zeptali, hodnotili zápas velmi dobře, že se skvěle cítili a že se jim líbilo, jak jsme hráli.

Největší rozdíl byl v tom, že se nám dařilo hledat si pozice na naběhnutí. Ať už to bylo rozehrávkou od brankáře, kterou jsme více hráli po zemi, nebo při hře, kdy si kluci naběhli správně do volna a blíže soupeřovi brance. Např. Fíla s Ondrou předvedli pěkné nahrávky a zakončení, nebo se mi vybavuje situace brácha na bráchu, otočka a gól. Ale bylo tam skvělé naběhnutí.

Ke konci už jsme odešli fyzicky. Ale alespoň kluci byli maximálně vytížení, když jsme v úterý na tréninku nestihli fotbálek, dnes si ho užili dosyta. Za mě to byl první zápas, kdy jsem byl opravdu spokojený. Překvapilo mě také, jak rychle se nám podařilo převést některé principy z tréninku do zápasu. Teď už jen trénovat pozornost a dáme se zase více do všeobecného rozvoje, abychom ty souboje ustávali lépe a vyhrávali alespoň polovinu. Nejvíce je to znát u gólmánků při našem stylu hry, ale hráli to skvěle a moc nám to pomáhá. Např. Maty to hrál v poslední čtvrtině ukázkově.

Děkuji rodičům za podporu a kluky chválím za mnoho pěkných momentů.

Zápasu se zúčastnili: Míša Holý, Jára Juráček, Miky Juráček, Maty Fiala, Ondra Mašek, Marťas Sršeň, Vojta Sajler, Dan Adamec, Tom Pešír, Honzík Moravec, Fíla Valo

A na závěr trocha statistiky od trenéra Karla, která ukazuje, že jsme dostávali jednodušší góly, ale nestříleli jsme náhodné (i když i ty se objevily). Psáno ze zadního hřiště, kde děkuji panu Sršňovi za pískání.

Score 1.pulka Haje 5: 6 FA
Score 2.pulka Haje 5: 4 FA

Prubeh 1.pulka
Min Score Komentar
1:30 0:1 Chybna rozehravka brankar
2:00 0:2 Jen odkop naslepo naseho obrance (Vojta) pred vlastni brankou
4:00 1:2 Maty - vynikajici utocne napadani rozehravky soupere
9:30 2:2 Dan - vyborna kolma prihravka a nasledny unik stredem
12:20 2:3 Spatne zpracovani nahravky na nasi polovine (Tom)

2:00 3:3 Miky - brejkovy unik
3:30 4:3 Jara - perfektne postaveny obdrzel nadhernou kolmou prihravku z autu od Mikyho
5:00 5:3 Dan - brejkovy unik
6:40 5:4 ?
10:30 5:5 Gol z vlastni poloviny do prazdne brany po vybehu naseho brankare - ok
14:00 5:6 Brejk, nas brankar nevybehl
----------------------

Prubeh 2.pulka
1:00 1:0 Dan - napadani rozehravky soupere
2:00 1:1 Neobsazeni volneho hrace pri autu soupere
15:00 1:3 Dlouhy nakopnuty mic

6:12 2:3 Fila - prudce zahrany roh a nasledny vlastni gol obrance
8:00 3:3 Dan - napadani rozehravky soupere
9:30 4:3 Dan - dobry vyber mista pri nasem rohu
11:00 4:4 Pozdni vybeh naseho brankare - risk - ok
15:00 5:4 Vojta - unik


středa 28.9.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 2188

Další články