Mladší žáci C (2008)

Mladší žáci 2005 - Přední Kopanina

Mladší žáci 2005 - Přední Kopanina
Netradičně jsme ve středečním odpoledni přivítali na našem hřišti tým z Přední Kopaniny. Očekávali jsme těžký zápas, neboť soupeř byl zatím v soutěži stoprocentní.
4:5
11.kolo v St 28.9.2016 12:30
Háje UMT
FC Háje
Př. Kopanina
Diváci: 0,

Komentář

Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a již v 6. minutě jsme po povedeném centru do vápna vedli 1:0. Hra se poté vyrovnala a k vidění byl líbivý fotbal s velkým počtem šancí na obou stranách. Ke konci poločasu jsme již předváděli fotbal, ke kterému kluky vedeme od začátku sezóny, a první poločas pro nás skončil přijatelně 2:1. Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat přesně tak, jak jsme končili tu první, a dařilo se to náramně. Během pěti minut jsme vedli už 4:1 a v tu chvíli bohužel pro nás přišlo uspokojení a přestali jsme hrát tak aktivně a důrazně, jako doposud. Soupeř se nadechnul, a začal být nebezpečnější v útočné fázi. Brzy díky naší laxnosti snížil na 4:3. Náš tým ovládl strach o výsledek a i přes nabádání k aktivnější hře, která nás zdobila po většinu zápasu, jsme se snažili zápas bojácným a defenzivním stylem dotáhnout do vítězného konce. Studená sprcha přišla 2 minuty před koncem kdy soupeř z přímého kopu srovnal na 4:4 a minutu před koncem jsme se vlastním gólem připravili o šanci na bodový zisk.

Zápas se mi hodnotí velice těžce, většinu zápasu jsme vedli, ale opět jsme to nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Musíme se z tohohle zápasu poučit a kluci si musejí uvědomit, že se musí makat naplno za jakéhokoliv stavu. Leží na nás psychická deka, máme jeden trénink na to najít ztracenou sebedůvěru a o víkend urvat první výhru.


středa 28.9.2016 | Jakub Englický | Přečteno: 1955

Další články